| |

Bradley Smoker - FAQ


bullet Jeg lurer på hvor store ovnene er og hvor mye fisk jeg kan røke?
bullet Hvor lenge går det å røyke i en Bradley Smoker?
bullet
bullet Hvor kan ovnene stå og kan de brukes innendørs?
bullet Hvor mye røk lager ovnene?
bullet Hvorfor er kaldrøking så viktig?
bullet Hva er forskjellen på varmrøkte og kaldrøkte produkter?
bullet Hvpordan lager Bradley smaksbrikettene?
bullet Hvor lenge har ovnene blitt produsert?
bullet Hva koster det å bruke ovnene
bullet Kan en være sikker på leveranser av briketter i fremtiden?
bullet Hva med reservedeler?
bullet Hvorfor er ovnene dyrere i Europa enn i Usa?
bullet tag


Jeg lurer på hvor store ovnene er og hvor mye fisk jeg kan røke?

Klikk her for bilder. . Ovnens spesifikasjoner står også på produktsidene.

Hvor lenge går det å røyke i en Bradley Smoker?

Røketiden er avhengig av størrelsen på produktet og om det er kald elller varmrøking. Varmrøkt kylling-90 minutt, kaldrøkt laks 4-5 timer,bacon-6 timer, makrell 45 min.

Hvor kan ovnene stå og kan de brukes innendørs?

Bradley smoker har naturlig ventilasjon som betyr at røken driver gjennom skapet og går ut på toppen av skapet. Ovnene blir vanligvis brukt utendørs, og er lette nok til å flytte på. Ovnene kan også brukes innendørs bare man har god nok ventilasjon.

Hvor mye røk lager ovnene?

For mye til å brukes innendørs i et tett rom uten ventilasjon. Utendørs ser du nesten ingenting av røuken som siver ut,den vil ikke forstyrre naboen.

Hvorfor er kaldrøking så viktig?

Å lage røyk uten ild er den beste metoden for å kontrollere røyksmaken på produktet.

Hva er forskjellen på varmrøkte og kaldrøkte produkter?

tag

Hvpordan lager Bradley smaksbrikettene?

tag

Hvor lenge har ovnene blitt produsert?

tag

Hva koster det å bruke ovnene

tag

Kan en være sikker på leveranser av briketter i fremtiden?

tag

Hva med reservedeler?

tag shop.bradleysmoker.co.uk

Hvorfor er ovnene dyrere i Europa enn i Usa?

tag