Smoked Frittata Peameal Breakfast Sliders

Røkt Frittata Peameal Frokostglidebrytere Oppskrift



Oppskrift av kokken Ted Reader

Kan det virkelig være den perfekte frokostsandwich? Vi tror det. Kokken Ted Readers glidebryteroppskrift inkluderer røkt frittata, røkt peameal bacon (kanadisk bacon, folk, hva er å ikke elske?), Og røkt druetomater.

Prøv disse fantastiske frokostsandwichene til brunsj neste helg ... vi kan stort sett garantere at det ikke vil være noen rester.

Se kokken Ted Reader lære deg triksene og tipsene sine om å røyke den perfekte bacon frokostsandwich på Bradley -røykeren.

Ingredients

Røkt druetomater:

1 halvliter druetomater

Kosher salt, etter smak

Bradley Smoker Jerky Rack (hvis du ikke har et av disse stativene, kan du kle de nåværende stativene med litt aluminiumsfolie slik at druetomatene ikke faller gjennom mellomrommene på stativet)

Peameal med øl og tomat musling Cocktail injeksjon:

1,5 Lb beinfri speket svinekam peameal baconstek av svin

1 flaske øl (355 ml)

1 flaske tomatmuslingcocktail (355 ml)

2 ss Teds verdensberømte BBQ Bone Dust™ BBQ-krydder

¼ haug med fersk timian

½ kopp Teds verdensberømte BBQ Crazy Canuck Sticky Chicken and Rib Saus

1 ss smør

4 store egg

4 hamburgerboller

1 stor moden tomat, skåret i 4 tykke skiver

1 middels søt løk, skrelt og i tynne skiver

½ kopp av din favoritt BBQ saus

¼ kopp lønnesirup

1 stor selvforseglende matoppbevaringspose

Hickory røykstykker (pellets, biter eller biter)

1 injeksjonssprøyte

Røkt Frittata med lagret cheddar, røkte tomater og timian:

1 Bradley Røykestativ

Aluminiumsfolie

Non-stick spray

6 ekstra store egg

2 kopper revet hvit cheddarost

2 ss friske urter (timian og basilikum), hakket

1 kopp sprøstekt løk

1 kopp røkte druetomater, delt i kvarte

2-3 grønne løk, hakket

Preparation

Røyketemperatur: 240°F

Røkt druetomater:

Sett opp Bradley Smoker i henhold til produsentens instruksjoner.

Skyll druetomater under kaldt vann.

Legg druetomater jevnt fordelt på en rykkete rist. Dryss over kosher salt.

Legg rist i smoker og røyk druetomater i 2-3 timer, til tomatene begynner å bli myke og skinnet blir litt rynkete.

Fjern fra røykeovnen og la avkjøles helt.

Bruk røkte druetomater til å lage røykfylte BBQ-sauser, pynt til salater eller, i vårt tilfelle, til den røkte frittataen.

Røkt peameal med øl og tomat muslingcocktailinjeksjon:

Skyll peameal bacon stek under kaldt vann for å fjerne maismel skorpen.

Tørk med et papirhåndkle.

Legg steken i en selvforseglende matoppbevaringspose. Tilsett øl og tomatmuslingcocktail ved å helle av 1 kopp av blandingen for å reservere til injeksjon i ertemelsteken før den røykes. Forsegl posen og fjern så mye luft som mulig og masser forsiktig for å blande godt, avkjøl i 24 timer, snu to ganger daglig for å sikre jevn marinering.

Forbered røykeren din i henhold til produsentens instruksjoner og sett temperaturen til 240 ° F.

Fjern peameal bacon stek fra marinaden, kast rester av marinade.

Krydre peameal bacon stek rikelig Bone Dust™ BBQ Krydder og sett til side.

Sug opp øl/klamatoblandingen i injeksjonssprøyten og sprøyt den inn i peameal baconsteken. Gjenta.

Plasser peameal bacon stek på røykeristen i midten av røykeren. Plasser termometersonden i midten av svinesteken og still inn temperaturen for en innvendig temperatur på 160 °F.

Tilbered frittataen 1 ½ time før ertemelet er ferdig tilberedt.

Røkt Frittata med lagret cheddar, røkte tomater og timian:

Pakk Bradley Smoker-stativet godt inn i aluminiumsfolie og pass på at det ikke er hull i folien. Jeg pakker vanligvis to ganger for sikkerhets skyld. Spray folie rikelig med nonstick matlagingsspray. Sette til side.

Knekk 6 egg i en stor glassbolle, visp til de er lett pisket. Tilsett revet ost, urter, grønn løk og sprøstekt løk.

Hell blandingen i det foliekledde brettet. Dryss over kvarte biter av røkte druetomater.

Ha i røyker og røyk i ca 1 ½ time til frittataen er stivnet.

I mellomtiden kombinerer du BBQ-saus og lønnesirup. Mikrobølgeovn i en mikrobølgeovnsikker tallerken i 30-45 sekunder på middels høy varme til den er gjennomvarme.

Fjern fra røyker.

Fjern peameal fra røykeren.

Toast skyveboller.

Skjær ertemel.

Skjær frittata.

Sett sammen glidere.

Drypp over BBQ-saus.