Kylling og fjærkre som ser like godt ut som det smaker

Du vil aldri ha tørr kylling igjen hvis du røyker den riktig. Du kan til og med ende opp i debatter om hvorvidt butikkkjøpt rotisseriekylling til og med kan sammenlignes med det du kan servere fra røykeren din. Se for deg hvordan and og kalkun får et løft fra en tilsatt røyksmak. Prøv saltlake en kalkun til høytiden, og du bestemmer deg for om du vil ha noe spesielt her.

  • Difficulty Level
  • All
  • Easy
  • Medium

142 items

Fremhevet denne uken

Røkt
Porchetta

Den perfekte, saftige feriesteken med alle de tradisjonelle krydderne forsterket av varm røyk. Like stor på smak som på å blende gjestene dine.

se oppskrift

Utforsk flere oppskrifter

EN BLANDING FOR HVER OPPSKRIFT

Hemmeligheten bak god smak er våre unike bisquetter. Alt laget av rene, 100 % naturlige tresorter som brenner 100 % rent. Prøv en, prøv alle. Det er en smak for enhver oppskrift.