Smoke Game og Lamb Just Like a Pitmaster.

Lam og vilt er laget for røyking, av forskjellige grunner. Mens lam er krøllet med fett og tåler en intens røyksmak, er viltet magert og kan trenge litt saltlake eller jevn tråkling for å holde kjøttet fuktig. Oppskriftene her er designet for å gi kjøttet ditt den smaken de fortjener.

  • Difficulty Level
  • All
  • Easy
  • Medium
  • Very Easy

64 items

Fremhevet denne uken

Røkt
Porchetta

Den perfekte, saftige feriesteken med alle de tradisjonelle krydderne forsterket av varm røyk. Like stor på smak som på å blende gjestene dine.

se oppskrift

Utforsk flere oppskrifter

EN BLANDING FOR HVER OPPSKRIFT

Hemmeligheten bak god smak er våre unike bisquetter. Alt laget av rene, 100 % naturlige tresorter som brenner 100 % rent. Prøv en, prøv dem alle. Det er en smak for enhver oppskrift.