Røykfylte grønnsaker for en flott side- eller hovedbegivenhet.

Å legge røyk til grønnsaker er som å klemme dem med smak. Fordi de fleste grønnsaker er milde, omfavner de røyk som om de var født til det. Tenk om den favorittvegggryten ved å legge til noen røkte gulrøtter eller poteter. Legg litt asparges eller aubergine ved siden av kjøttet du røyker. Hovedpoenget er at røkte grønnsaker er utrolig allsidige på enhver meny.

  • Difficulty Level
  • All
  • Easy
  • Medium

42 items

Fremhevet denne uken

Røkt
Porchetta

Den perfekte, saftige feriesteken med alle de tradisjonelle krydderne forsterket av varm røyk. Like stor på smak som på å blende gjestene dine.

se oppskrift

Utforsk flere oppskrifter

EN BLANDING FOR HVER OPPSKRIFT

Hemmeligheten bak god smak er våre unike bisquetter. Alt laget av rene, 100 % naturlige tresorter som brenner 100 % rent. Prøv en, prøv alle. Det er en smak for enhver oppskrift.