Duck Breast Pastrami

Andebryst Pastrami

Dan Shahin

Andepastrami er omtrent som vanlig biffpastrami, men med en dypere smak og uimotståelig rikdom.

Ingredients

4 andebryst

4 liter vann

175g Morton's Kosher

Salt 100 g

Brunt sukker 12 g

Rosa herdesalt

5 fedd hvitløk, knust

2 1/2 ss Pickling Spice

1 ss Extra Virgin Olivenolje

4 ss Pastrami-rom

Pastrami Rub:

1 ss svart pepper

1 ss Korianderfrø knuste

½ ss korianderpulver

½ ss brunt sukker

1 ts paprika

1 ts hvitløkspulver

1 ts Løkpulver

½ ts sennepsfrø

½ ts sennepspulver

Preparation

Metode:

For å tilberede saltlaken, kombinere brunt sukker, rosa salt, kosher salt, hvitløk, syltekrydder og 2 liter vann. Kok opp og la det småkoke under omrøring til sukker og salt er helt oppløst. La det avkjøles helt.

Når saltlaken er helt avkjølt, tilsett andebrystet og sørg for at den er helt nedsenket, dekk til og sett i kjøleskapet i 5 dager.

Etter 5 dagers herding, skyll andebrystet med kaldt vann, tørk og legg det på en rist utildekket inne i kjøleskapet i ca. 2-4 timer.

Sett smoker til 110C med Cherry Wood Flavour Bisquettes.

Drypp hvert andebryst med olivenolje og dryss pastrami rub over hele anda, dekk godt.

Når røykeren har fått temperatur, tilsett andebrystet.

Røyk i 1,5-2 timer til den indre temperaturen er 73C.

Skjær og hver i en deilig andepastramsmørbrød med sennep og surkål eller hva du ellers ønsker å nyte det.

kirsebær
Tre

Kirsebærbisquetter for Bradley Smokers

Kirsebærbisquetter gir en mild, søt og fruktig aroma perfekt for røyking av fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vannfugler, grønnsaker og ost.

Shop Now