alt="moose meatloaf"

Røkt Moose Meatloaf Oppskrift



Hvis du ikke allerede er overbevist om at du skal ta opp elgjakt, er du i ferd med å bli satt over kanten. For mange er det en mulighet for en stor okse elg som en gang i livet.

Den første tingen å huske når elgjakt er at de er enorme, noe som forklarer hvorfor de er det mest etterspurte storspilldyret i Alaska. Å høste en elg betyr at du har et sted mellom 500-700 pund kjøtt på hendene, for ikke å snakke om tunge gevir.

Det er mye kjøtt å gå i en dypfrysing, noe som betyr at du kommer til å spise elg ganske regelmessig. Med mindre du forsvinner noe av det velsmakende kjøttet til en venn som hjalp til med å hale den enorme tingen ut av fjellene!

Ingredients

2 Lb bakken elg

1 liten løk hakket

½ paprika hakket

½ kopp tørre brødsmuler

2 ts hvitløkspulver

½ ts malt salvie

1 ts kosher salt

2 ts Worcestershire saus

 ½ kopp ketchup

2 egg

 ½ kopp melk

Preparation

Forvarm din Bradley til 250 °F. Vi anbefaler å bruke mesquite eller eikebisquetter.

Kombiner følgende ingredienser i en stor miksebolle og bland grundig med bare hender. Legg kjøttkaken i en ildfast form med høye sider og form et skikkelig brød.

Røyk i 1 time, ta deretter ut kjøttkaken og skille den fra bakebollen. På dette tidspunktet vil kjøttkaken kunne stå av seg selv. Plasser kjøttkaken på en røykrist, som lar røyken trekke inn i kjøttet fra undersiden.

Røyk i ytterligere 2 timer. Sørg for at den indre temperaturen når 160 °F før du skjærer i skiver og serverer.