Smoked Lamb Ribs

Røkt lam Ribb

Dan Shahin

Lammeribbe er en av de mest utrolig smakfulle kuttene på dyret.

Ingredients

Rack lammageribbe

Gni:

2 ss brunt sukker

1 ss tørket oregano

2 ts spisskummen frø lett knust

2 ts korianderfrø lett knust

2 ts sort pepper

2 ts salt Valgfritt – hvis du ønsker å tilføre litt varme til ruben, har du noen alternativer som fungerer med ruben, og disse kan tilsettes i kombinasjon, avhengig av hvor varm du vil ha smaksprofilen:

1 ts Ancho Chilli Flakes

1 ts Chipotle Chilli Flakes

1 ts chili pulver

1 ts krydret paprika

Preparation

Metode:

Fjern membranen fra baksiden av ribbeina. Dette er et valgfritt trinn, men gir bedre smaksgjennomtrengning og morsommere å spise.

Drypp for å dekke ribba med olivenolje eller litt varm saus. Dette er for å hjelpe til med å feste seg.

Kombiner rub-ingrediensene og dryss på ribba, som gir et godt dekke.

La den sitte i 10-15 minutter for å la gniden sette seg og begynne å virke magien.

Sett smoker til 120C og begynn å røyke bisquettene når du er klar til å legge til ribbe. Vi bruker bisquestes med kirsebærsmak, men du kan bruke den smaken du ønsker.

Når røykeren har fått temperatur, tilsett ribben og la den ryke i ca. 5-6 timer. Inntil den indre temperaturen er ca. 93C.

kirsebær
Tre

Kirsebærbisquetter for Bradley Smokers

Kirsebærbisquetter gir en mild, søt og fruktig aroma perfekt for røyking av fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vannfugler, grønnsaker og ost.

Shop Now