How To Make Smoked Bourbon Beef Tenderloin Recipe

Hvordan lage røkt bourbon Okse indrefilet oppskrift



Enten det er til en feriemiddag eller spesiell anledning, denne røkt Bourbon Beef Tenderloin er den perfekte oppskriften! Et absolutt showstopper -måltid for gjester eller intime datakvelder.

Ingredients

2 til 2½ lb trimmet ytrefilet av okse

2 hakket fedd hvitløk

2 ss bourbon

½ kopp dijonsennep

Grovmalte sorte og grønne pepperkorn

Kosher havsalt

Preparation

Ta et stort stykke plastfolie og legg indrefileten på den.

Bland hvitløk, sennep og bourbon i en liten bolle. Påfør den jevnt over indrefileten. Pakk inn plasten og sett den i kjøleskapet i 60 minutter.

Pakk ut plasten og krydre indrefileten sjenerøst med salt og pepper.

Still inn temperaturen på røykeren til 82 °C og forvarm den.

Legg indrefileten inni røykeren og røyk den i 60 minutter. Du kan bruke mesquite bisquettes til denne oppskriften.

Ta den deretter ut av røykeovnen og avslutt på grillen. Forvarm grillen til 400 °F (204 °C), tilsett indrefileten og stek den til den indre temperaturen når 130 °F (54 °C) (ca. 20–30 minutter).

Ta den av grillen og la den hvile i 10 minutter før servering.

Mesquite
Tre

Mesquite Bisquettes for Bradley Smokers

Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.

Shop Now