How To Make Smoked Burgers Recipe

Hvordan lage røkt Burgere oppskrift



Gjør deg klar til å ta burgere til neste nivå med denne deilige røkt burgeroppskriften! De saftige og smaksrike burgere er tilført røykfylt smak og krydret til perfeksjon, noe som gjør dem til en perfekt godbit for enhver BBQ eller samvær med venner og familie. Topp dem med dine favorittpålegg og nyt!

Ingredients

2 pund kjøttdeig

1 ss Worcestershiresaus

2 ss kosher salt

2 ss malt pepper

1 ss hvitløkspulver

Preparation

Bland kjøttet med resten av ingrediensene.

Form til 8-10 bøffer, trykk godt sammen.

Still inn røyketemperaturen til 180 °F (82 °C) og forvarm den.

Røyk burgerne i 2 timer. Du kan bruke mesquite bisquettes til denne oppskriften.

Server den med favorittpålegget ditt.

Mesquite
Tre

Mesquite Bisquettes for Bradley Smokers

Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.

Shop Now