How to Make Smoked Meatballs

Hvordan lage røkt Kjøttboller



I denne videoen røyker Joe noen kjøttboller og legger dem til en deilig spaghettisaus.

Ingredients

1 pund magert kjøttdeig

1 ts salt

1 ts pepper

 Kopp brødsmuler

 Kopp melk

1 Finhakket løk

1 stort egg

Til sausen:

1 ss olje

Hakket løk

4 kopper oppskåret sopp

2 ss smør

Timian

Oregano

28 Oz boks med terninger av tomater

1 boks tomatpuré

 ts salt

1 ts pepper

½ kopp hakkede oliven

½ hode hvitløk

Vann

Vin er valgfritt

Preparation

Tilsett kjøttdeig, salt, pepper, brødsmuler, melk, løk i terninger og ett egg i en bolle og bland dem godt sammen med hendene.

Rull kjøttdeigblandingen med hendene, gjør dem til en kjøttboller, og legg dem på en rist.

Skyv stativet inn i røykeren og endre koketemperaturen til 290ºF (143°C), koketid til 2 timer, røyketid til 2 timer, og tilsett 6 hickory-bisquetter i røykeren din.

Mens kjøttbollene ryker, tilbered spaghetti-sausen. Tilsett olje og løk i terninger på den ene pannen. På en separat panne, tilsett en halv stang smør og tilsett 4 kopper skivet sopp.

Tilsett hvitløk i sopppannen din og rør rundt, hell deretter pannen med soppen i tomatpuréblandingen, tilsett 2 kopper vann og la det koke. (1 kopp vin er valgfritt)

Fyll en stor kjele med vann og la det koke, mens det koker, tilsett spaghetti til den er Al Dente eller etter eget ønske.

Når kjøttbollene er ferdige å røyke, legg dem til tomatblandingen.

Når spaghettien er ferdig, legg tomatblandingen og kjøttbollene i spaghettien og nyt!

Oppskrift av: Røyker med Joe

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now