How to Make Slow Smoked Prime Rib Roast

Hvordan gjøre sakte røkt Prime Rib Stek



Denne prime rib -oppskriften kommer til å vinne deg! Sakte røkt og røkt på Bradley -røykeren.

Ingredients

1 4-bens primerribbestek

5 ss kosher salt

5 ss malt svart pepper

Frisk hakket timian

Frisk hakket rosmarin

Preparation

Forvarm røykeren til 121 °C (250 °F) i 15 minutter.

Kombiner krydderingrediensene og belegg kjøttet med blandingen.

Røyk prime ribben til den indre temperaturen når 120 °F (49 °C) i ca. 4 timer. Du kan bruke pecan bisquettes. Ta ut av røykeren og la den hvile i ca 15 minutter.

Brennende:

Mens steken hviler, forvarm grillen til 450 °F (232 °C). Tilsett så prime ribben i 15 minutter til, snu halvveis.

Ta den ut av røykemaskinen og vent ca. 30 minutter før du skjærer den i skiver.

Pecan
Tre

Pecan Bisquettes for Bradley Smokers

Med en søt og mild smak, som gjør den til Hickorys mildere fetter, passer Pecan Bisquettes godt med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam, vilt og vannfugler.

Shop Now