Reverse Seared Steak

Reverse Seared Biff

Dan Shahin

Prosessen med omvendt brenning er veldig enkel.

Ingredients

Doble biffer – Vi brukte mørbrad, men Ribeye fungerer også fantastisk med denne oppskriften. Min 1,5 tommer tykk hver

2 ts havsalt per biff

1 ts grovkvernet svart pepper

Preparation

Termometer med kjøtttermometer ønskelig for denne oppskriften.

METODE:

Dryss saltet på biffene på begge sider og legg dem på rist i kjøleskapet i 1-2 timer.

Sett røyker på 110C og slå på røykfunksjonen. Vi brukte Cherry Flavor Bisquettes, men du kan bruke hvilke bisquetter du måtte ønske.

Påfør pepperen på biffene, og legg dem deretter på røykemaskinen.

La det stå å røyke i ca 1 time til det når en indre temperatur på 51C.

Fjern biffene fra røyken. La dem hvile på et varmt sted.

Gjør klar til å brenne biffene. Dette kan gjøres i en varm støpejernsgryte på komfyren eller over brann på grillen.

Legg biffen i gryten i ca 2-3 minutter på hver side. Du er ute etter fin farge på biffen og for å få den opp de siste gradene.

Når biffen når 55C vil den være den perfekte medium-rare. Server umiddelbart med valg av sider.

kirsebær
Tre

Kirsebærbisquetter for Bradley Smokers

Kirsebærbisquetter gir en mild, søt og fruktig aroma perfekt for røyking av fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vannfugler, grønnsaker og ost.

Shop Now