Smoked Meatballs Recipe

Røkt Kjøttboller oppskrift



Unn deg den ultimate kjøttbollopplevelsen med denne munnvannende oppskriften. Ved å kombinere den perfekte blandingen av malt storfekjøtt og svinekjøtt, krydret med aromatiske urter, krydder og Worcestershire -saus, er disse møre kjøttbollene røkt til perfeksjon før de blir kvalt i Marinara -saus, toppet med smeltende bøffelmozzarella, og avsluttet i røykeren for en uresistentable Buffalo Mozzarella, og avsluttet i røykeren for en uresistentable Buffalo Mozzarella, og avsluttet i røykeren for en uresistable Buffalo Mozzarella, og avsluttet i røykeren for en uresistable Buffalo Mozzarella, og er ferdig i Marinara -sausen, toppet med smeltet smeltende bøffelmozzarella, og er ferdig i Marinara -sausen, toppet med smeltet bøfler Smaksrik og ostete glede.

Ingredients

1 kg kjøttdeig

1 kg kvernet svinekjøtt

2 egg

2 kopper brødsmuler dynket i ⅓ melk

2 ss Worcestershire saus

1 ts havsalt

1 ts chiliflak

1 ts malt svart pepper

1,5 kopper revet parmesanost

Halv løk i terninger

6 knuste hvitløksfedd

1 ts tørket oregano

Preparation

Bland oregano, hvitløksfedd, løk, sort pepper, chiliflak, havsalt, worcestershiresaus, brødsmuler, melk, egg, svinekjøtt og storfekjøtt sammen.

Når ingrediensene er blandet sammen, rull dem til en ball av din størrelse og plasser dem i Bradley-smokeren til du når en innvendig temperatur på 49ºC (120ºF).

Når kjøttbollene er ferdige, legg dem på en støpejernspanne og hell en marinarasaus etter eget valg på toppen og dryss biter av bøffelmozzarella på toppen.

Sett støpejernspanna tilbake i røykeovnen til du når en indre temperatur på 160ºF (71ºC) og du er ferdig!

*Hvis du vil, kan du tilsette litt mer nyrevet parmesanost for ekstra smak!*

Oppskrift av: bbqandflasker