Smoked chicken sandwich

Røkt BBQ trakk kylling



Vi har flere oppskrifter om hvordan du lager røkt svinekjøtt. Denne oppskriften er hvordan du lager røkt BBQ trukket kylling! Tilsett deretter din favoritt BBQ -saus, og der har du den. Prøv det og gi oss beskjed!

Ingredients

1 hel kylling

For ruben:

1 ss salt

1 ts sort pepper

2 ts paprika

2 ts hvitløkspulver

1 ts cayennepeper

2 kopper av din favoritt BBQ saus (jeg brukte Bull's Eye)

Preparation

Halver kyllingen og fjern ryggbeinet

Bland sammen ingrediensene til gni

Gni kyllingen med spice rub og avkjøl over natten

Røyk kyllinghalvdelene ved 225 °F med eplebisquettes til en indre temperatur på 160 °F er nådd (ca. 1 ½ – 2 timer)

Fjern fra røyker og la avkjøles

Bruk to gafler (eller rene hender gjør det!) Trekk kjøttet i tynne tråder

Varm BBQ-saus etter eget valg i en middels stor kjele

Legg pulled chicken i gryten og stek til kyllingen er oppvarmet

Server og nyt!