Smoked Guinea Fowl, Cornish New Potato & Mixed Bean Salad with Mint

Røkt perlehøne, kornisk nypotet og blandet bønnesalat med mynte

Sandra Tate

Deilig saftig Bradley-røkt perlehøne, og denne herlige bønne- og kornisk potetsalaten er selve symbolet på sommerlunsj.

Ingredients

(Personer 4)

400g små korniske nypoteter

Soyabønne

Erter

Bred bønner

Smør

ss finhakket fersk mynte

Sjøsalt

Preparation

Perlehøns er en liten fugl, men når røkt er så rik på smak, vil det lett tilfredsstille 8 personer for denne nydelige sommerlunsjretten.

For å gjøre det lettere/raskere å røyke, spatched jeg den (delte ryggraden fra prestens nese til nakkeenden og flatet den ut) slik at den vil ligge flatt på Bradley rist.

Å saltlake og røyke:

Lag først en saltlake ved å tilsette 75 g havsalt til 25 g mørk melassesukker (vanlig sukker hvis du ønsker det) i nok kokende vann til å løse det opp.

Tilsett deretter avkjølt vann for å lage nok saltlake til å knapt dekke fuglen.

La stå i 1 time og skyll deretter grundig og tørk med kjøkkenpapir.

Tilsett i mellomtiden eplebisquetter til Bradley Smoker og still inn skaptemperaturen til 150°C.

Legg perlehønen med skinnsiden opp på en rist og overfør til Bradley Smokey og sett tiden til 1 time.

Test for innvendig temperatur på 72°C og fjern og dekk til med folie for å hvile.

(Personer 4)

Kok opp 400g små korniske nypoteter i 10 minutter eller til de er møre, tilsett en blanding av soyabønner, erter og bondebønner (tilgjengelig frosset fra M&S) til pannen og stek i ytterligere 2 minutter.

Hell av og tilsett en god klatt smør og en ss finhakket fersk mynte, kaste og tilsett havsalt å smake.

Hell på varme tallerkener og topp med skiver av varm, røkt perlehøne.

eple
Tre

Eplebisquetter for Bradley Smokers

En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.

Shop Now