Grilled peaches on a BBQ

Røkt Grillede fersken med bourbon-krydret pisket kremoppskrift



Mange mennesker begynner å si i oktober “Ah .. Grilling og røykesesong er over”… vel, det er bare hvis du kan se glasset halvt tomt i stedet for halvfullt! Vi her på vestkysten grill og matrøyk hele året! Og det er ikke en ingrediens som ikke har berørt grillen min, jeg kan fortelle deg det.

Grilling-messig er det alltid morsomt å prøve nye ting. Hvis du er i markedet for å prøve noe nytt på grillen din, kan du prøve grillede fersken! Det er så velsmakende. Lett å lage og sikkert være en munnvannsdessert! Legg til litt bourbon krydret pisket krem ​​på toppen, så har du deg en virkelig god godbit!

Ingredients

 3-5 fersken

1 ss vegetabilsk olje

1 kopp kremfløte

½ ts kanel

¼ ts muskatnøtt

2 ss konditorsukker (melis)

2 ss bourbon

¼ ts vaniljeekstrakt

Preparation

Skjær fersken i to og fjern steiner, pensle kjøttsiden med olje.

Grill fersken i ca 5 minutter eller til de er varme og litt forkullet.

Pisk fløte, kanel og muskat i en stavmikser til de er myke.

Tilsett sukker gradvis og pisk til det er stivt.

Vend inn bourbon og vanilje.

Øs bourbonkrydret kremfløte inn i midten av ferskenene og server umiddelbart.

Av: Lena Clayton