Smoked Pears With Mascarpone Cheese Recipe

Røkt Pærer med mascarpone ost Oppskrift



Denne røkte pæren med mascarpone ostoppskrift vil bare treffe stedet. Hvis du ikke er kjent med det, er Mascarpone en trippelkremost, laget av et generelt lite fettfattig (25%) innhold frisk krem. Den er laget av melken til kyr som har fått spesielle gress, fylt med friske urter og blomster. Dette spesielle kostholdet skaper en unik smak som ofte er beskrevet som "frisk og deilig." Hvis du ikke har mascarpone, bruk Philly Cream Cheese i stedet. Men jeg elsker mascarpone ost. Den er søt, har en veldig silkemyk tekstur, og smaken ligner veldig på piskekrem.

Ingredients

6 pærer kuttet i to og fjernet kjernehus

Til sausen:

1½ kopper eplejuice

1 ss brunt sukker

½ ss kanel

2 ss smør

Topping:

4 Oz mascarponeost

1 ts vaniljeekstrakt

2 ts sukker

Preparation

Varm opp sausen i mikrobølgeovnen for å smelte sukkeret.

Rør godt i det og hell det på pærer.

Sett røykeren til 300ºF og fyll den med 1½ time med eplebisquette.

Temperaturen på røykeren holdt seg rett rundt 240 grader.

Bland alle ingrediensene til toppingen sammen.

Hell det så på toppen av pærene og drypp litt lønnesirup på toppen med noen pekannøtter.