Smoked ice cream

Røkt Kanelis Hjemmelaget



Stor sommeroppskrift! Røkt iskrem blir en mer og mer populær sommer godbit. Prøv denne hjemmelagde kaneloppskriften nå.

Ingredients

1 kopp tung krem

1-1 ½ kopper tung krem

8 eggeplommer

¾ kopp gyldent brunt sukker

1 kopp helmelk

3 kanelstenger

2 ts vanilje

1 ts salt

Preparation

Kaldrøyk 1 kopp tung krem med Bradley Hickory Bisquettes i 1,5 time. Røyk kremen i en engangsstekeform av aluminium plassert i en større stekepanne fylt med is, for å holde kremen kjølig

Fjern krem fra røyker og la avkjøles i en lukket beholder i kjøleskapet

Kombiner røkt krem med fersk krem etter smak, til du har 2 kopper krem (jeg endte opp med å bruke ½ kopp røkt krem og 1 ½ kopp fersk krem)

Visp eggeplommer og sukker sammen i en kjele, tilsett fløte og melk og bland

Legg kanelstenger i vaniljesausblandingen for å trekke og varm opp til 170 °F, rør ofte

Fjern fra varmen, rør inn vanilje og salt, smak på vaniljesaus for å se om kanelsmaken er sterk nok (hvis du vil ha litt mer kanelsmak, tilsett ½ ts malt kanel på dette stadiet)

Sil vaniljesaus og avkjøl tildekket til temperaturen er lavere enn 45 °F, helst over natten

Tilsett vaniljesaus til iskremmaskinen din (følg iskremmaskinens instruksjoner!)