Bradley Smoked Pork Tenderloin

Bradley Røkt svinekjøtt indrefilet

Sandra Tate

Jeg har alltid elsket Kessler, og tenkt det på tide å prøve min egen versjon. Svinekjøtt indrefilet er et magert og mørt kjøtt, som fortjener en søt kur og langsom, skånsom, varm røyking.

Ingredients

(Server 2)

tynne skiver, røkt indrefilet

1 moden bifftomat

håndfull rakettblader

4 skiver surdeigsbrød

1 ts dijonsennep

1 ss majones

salt pepper

Preparation

Ta en hel indrefilet av svin (ca. 500g). Bland 15g salt med 15g demerarasukker og gni godt inn i overflaten av kjøttet.

Pakk godt inn i matfilm og la stå i kjøleskapet i ca 48 timer.

Fjern, skyll kort og tørk.

Røykemetode:

Sett Bradley Smoker til 40°C og fyll stabelen med epletrebisquetter. Røyk på rist, med dryppbrett under, i 1 time og øk deretter temperaturen til 80°C og fortsett å røyke til indrefiletens innvendige temperatur er 75°C.

La avkjøles og pakk inn og avkjøl før du skjærer i skiver.

Bland sennep og majones.

Skjær tomaten supertynne og krydre med salt og pepper.

Skjær den røkte indrefileten diagonalt i tynne skiver, nok til å fylle to smørbrød sjenerøst og beholde resten til senere.

Rist lett surdeig, smør og fyll med rikelige mengder røkte skiver røkt svinekjøtt og tomat, rucolablader og sennepsmajones.

Server med salatblader.

eple
Tre

Eplebisquetter for Bradley Smokers

En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.

Shop Now