How To Make Smoked Pork Tenderloin

Hvordan lage røkt Indrefilet av svin



En fantastisk oppskrift som garantert gir svinekjøttet ditt en spesiell smak!

Ingredients

1 Lb indrefilet av svin, sølvskinn fjernet

¼ kopp brunt sukker

½ kopp eplejuice

½ ss sort pepper

3 ss av din favoritt tørr rub

3 ss honning

Timianblader

Preparation

I en stor bolle tilbereder du marinaden ved å tilsette brunt sukker, eplejuice, sort pepper, ruben du foretrekker, oppvarmet honning, timianblader og sort pepper.

Tilsett svinekam i bollen med marinaden og dekk bollen med plastfolie.

Sett den i kjøleskapet og la den marinere i ca 3 timer.

Still inn temperaturen på Bradley Smoker til 225°F (107°C) og forvarm den i 15 minutter.

Plasser indrefileten inni den og røyk den i ca. 2-3 timer eller til den når en indre temperatur på 145°F (63°C). Du kan bruke eplebisquetter til denne oppskriften.

Ta den ut av røykemaskinen og la den hvile i ca 5 minutter før servering.

eple
Tre

Eplebisquetter for Bradley Smokers

En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.

Shop Now