Maple Bacon

lønnetre Bacon

Dan Shahin

Kok opp og server disse lønnebaconstrimlene som en del av en frokost, eller skjær opp og bruk på forretter eller som burgerpålegg.

Ingredients

Pork Belly EQ eller "Equilibrium" Cure:

2% havsalt

0,25 % Instant Cure 'Prague Powder'

Smaker:

50 g hvit pepper

100 g mykt brunt sukker

100 g lønnesirup eller 100 % lønnesirup

Preparation

Metode:

For EQ-kur multipliser vekten i gram svinekjøtt x 2 % salt

For EQ-kur multipliser vekten i gram svinekjøtt x 0,25 % Instant Cure #1 (hvis du er usikker på dette, vennligst bruk en EQ Cure Calculator Online for å hjelpe)

Kombiner EQ-kuringredienser sammen med smakstilsetningene og gni over hele magen. Vac Forsegl svinekjøttet og sett i kjøleskapet i ca. 10 dager avhengig av tykkelsen på magen.

Skyll av kuren og la den stå utildekket på rist i kjøleskapet for å lufttørke over natten.

Kaldrøyk svinekjøttet i 10 timer med Hickory eller Oak Bradley Flavor Bisquettes.

La stå utildekket på rist i kjøleskapet i 10 timer eller over natten.

Kaldrøyk svinekjøttet i ytterligere 10 timer med Hickory eller Oak Bradley Flavor Bisquettes.

La stå utildekket på rist i kjøleskapet i 10 timer eller over natten.

Skjær i skiver og nyt.

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now