Smoked Canadian Bacon

Røkt Kanadisk bacon



Denne ganske røkt kanadiske baconoppskriften er veldig enkel å lage i forhold til hvor deilig den blir. Det hele starter med en del av benfri svinekam, lett tilgjengelig overalt. Salt den i en uke og røyker den deretter ved hjelp av pekannbisquetter. Kanskje legg inn skinkeposen og rull tett, bruk noen svinringer eller streng for å holde den lår og liten. Jeg vac forseglet den i 8 oz -pakker og en bare pakket inn i plast for å lage noen godbiter med.

Laget noen egg benedict her om dagen, men hadde ingen muffins. Så jeg kuttet skorpen av litt surt brød, ristet den og falt på noen av CB -ene mine. Et par hjemme dyrkede egg og kvalt i hollandaisesaus og en smokte røkt paprika. Det er hvor god, rask og praktisk frokost kan være!

Ingredients

En klump beinfri svinekam

The Brine:

1 kopp Morton Grovt Kosher salt

1 kopp pakket mørk brunt sukker

4 laurbærblader knust

1 Tab granulert hvitløk

1 avrundet flik hele allehånde

1 avrundet flik hele einebær

1 avrundet flik hele sorte pepperkorn

3 Tab Penzeys Cajun krydder

2½ tekur #1

¼ Kopp ren honning

¼ Cup Jack Daniels

1 gal vann

Preparation

Tilsett alt bortsett fra kuren, honningen og jekken til 2 liter vann og kok opp under konstant omrøring.

Reduser varmen og la det småkoke, rør av og til til du kjenner duften av krydderne, ca. 20 min.

Fjern fra varmen og la den avkjøles til under 140 graderºF (60°C), tilsett deretter kuren, honningen og knekt.


Hell saltlaken i herdebøtta og rør inn is til du ender opp med 1 gallon.

Sjekk temperaturen på saltlaken. Du vil ikke ha kjøttet i før saltlaken er under 40ºF.

Legg kjøttet i saltlaken og hold det nedsenket med en tung tallerken.

Sett saltlakebøtta i kjøleskapet, og overhal deretter annenhver natt i en uke.

Når uken er ferdig, skyll kjøttet under kaldt rennende vann, legg på en omvendt rist med en drypppanne under i 24 timer, snu ved 12 timers merket.

Når du røyker, ta ut av kjøleskapet og la stå i romtemperatur i minst en time.

Varm opp røykeren til 250ºF i en time, legg inn 3H Pecan og, så snart røyken begynner å rulle, ha i kjøttet, jo nærmere toppen, jo bedre.

Røyk/kok på 250ºF (121°C) til IT-lendene når 145-150ºF (62.8°C-65.6°C)

Fjern og la avkjøles ved romtemperatur i 2 timer, pakk deretter inn i plast og plasser i kjøleskapet i 2 dager.

Etter kjøleskapstiden, skjær i skiver og nyt.

Pecan
Tre

Pecan Bisquettes for Bradley Smokers

Med en søt og mild smak, som gjør den til Hickorys mildere fetter, passer Pecan Bisquettes godt med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam, vilt og vannfugler.

Shop Now