Røkt Porchetta på en Bradley -røyker



Denne munnvannende oppskriften på røkt svinekjøttporchetta er sikker på å imponere enhver kjøttelsker! Med en blanding av urter og krydder rulles svinekjøttet og bundet, deretter sakte-røkt til perfeksjon med hickory bisquettes for å skape en sprø knitring på utsiden og saftig, smakfullt kjøtt på innsiden.

Ingredients

  • ½ liten hvit løk
  • 1 Liten sjalottløk
  • 5 fedd hvitløk
  • Krydre salt og pepper
  • 1 ts skje fennikelfrø
  • Skal av en hel sitron
  • Liten hånd full av fersk salvie
  • Liten håndfull fersk rosmarin
  • ¼ kopp olivenolje
  • 1 ss honning
  • 1 ss Worcestersaus
  • Hickory Smoke bisquettes

Preparation

Det første du må forstå er kuttet. Det er et rektangulært snitt fra ryggen og ned til magen. På den ene siden er det svinekam, og på den andre enden er magen. Skinnet sitter på, jevnt skåret slik at du ender opp med en sprø spraking. Deretter rulles snittet sammen med krydderblanding gnidd på innsiden, bindes sammen og gnis igjen.

Hakk opp alle ingrediensene og tilsett det hele i en pestomorter og slå det opp til en mos eller ha i en foodprosessor i et minutt. Resultatene vil være de samme.

Bruk en veldig skarp kniv eller barberhøvel skjær huden i veldig tynne deler. Ikke skjær i kjøttet. Legg porchettamagen ned og gni blandingen alt annet kjøtt. Rull det så godt sammen så baconet møter lenden og bind det godt sammen. Ta den resterende blandingen og gni utsiden av steken inn i snittene og sprekkene. Dekk til og avkjøl over natten.

Ta den ut av kjøleskapet om morgenen (tidlig) og la den stå i romtemperatur mens du får røykeren i gang. Bruk hickory bisquettes for hele perioden start røykeren din på 200ºF, etter 2 timer øker du røyketemperaturen til 220ºF. Øk igjen om ytterligere 2 timer til 240ºF.

Hele røyke-/kokeprosessen bør ikke vare mer enn 8 timer, og du vil stoppe den før steken når 180ºF innvendig. Til slutt når du tror den er klar, fjern den fra røykeovnen og pakk den inn med folie, dekk til med et håndkle og la den hvile. Den kan hvile i opptil 2 timer slik. Dette gir deg god tid til å forberede resten av måltidet.

Knatringen: Dette er selve skinnet til grisen og er en fanfavoritt. For best resultat, når du sjekker steken hver 2. time, fjern steken raskt og gi skinnet en brennhet. Også fakkel helt på slutten. Slik lager du knitringen.

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now