Smoke Roasted Ham

Røykstekt Skinke

Dan Shahin

Ingredients

1,5 kg Gammon ledd

1 ts hvitløkspulver

1 ts løkpulver

1 ts kanel

1 ts hvit pepper

2 ts timian

2 ts salvie

2 ss brunt mykt sukker

4 ss honning

4 ss engelsk sennep

Preparation

Metode:

Kombiner honning og engelsk sennep sammen og pensle halvparten som et jevnt lag over hele gammonen og behold den andre halvparten til senere.

Kombiner alle krydderne sammen og dryss et jevnt lag over hele gammonen.

Sett Smoker til 110C og når temperaturen er oppe, setter du røyken på. Vi brukte kirsebærbisquetter, men du kan velge hvilken Bradley Flavor Bisquette du ønsker.

Tilsett gammon i røykemaskinen med et brett på stativet under for å fange opp eventuelle drypp og saft og røyk i 3-4 timer.

Etter at denne tiden har gått kan du slå av røyken, bruke resten av honning- og sennepsblandingen som en siste glasur og fortsette å koke i ytterligere 1-2 timer til en indre temperatur på 75C er nådd.

Merk: hvis du er mer følsom for salt, kan det være lurt å bløtlegge gammonleddet i vann i ca. 10 timer for å redusere saltinnholdet.

kirsebær
Tre

Kirsebærbisquetter for Bradley Smokers

Kirsebærbisquetter gir en mild, søt og fruktig aroma perfekt for røyking av fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vannfugler, grønnsaker og ost.

Shop Now