Asian Style Pork Loin

Asiatisk stil Svinekjøtt Lend

Hugh Goldsmith

Røkt svinekjøtt i asiatisk stil gifter seg med det beste av to verdener: røykfylt, mørt kjøtt og dristige, eksotiske smaker. Svinekjøttets subtile røykhet smelter harmonisk med en medley med asiatisk-inspirerte krydder og sauser, og skaper en munnvannende fusjon som vil transportere smaksløkene dine på en deilig kulinarisk reise.

Ingredients

2 x Indrefilet av svin (svinefilet) rundt 500 g (1,1 lb) i vekt.

Marinade:

1½ ts kinesisk femkrydderpulver

4 ss hoisinsaus

2 ts sesamolje

2 ss klar honning

Revet ingefær på størrelse med tommelen

2 knuste hvitløksfedd

4 x Vårløk (grønn løk) finskåret

Garnityr:

4 x Vårløk (grønn løk) finskåret sesamfrø

Preparation

Ta indrefileten av svin og skjær av eventuelt sølvskinn som er tilstede.

Ta alle de resterende ingrediensene og bland dem sammen for å danne marinaden.

Legg indrefiletene av svin i et brett og sørg for at alle overflater er belagt med marinaden. Dekk til brettet og sett i kjøleskapet i minst to timer, men gjerne over natten. Snu svinekjøttet en gang i løpet av marineringsperioden for å sikre god dekning.

Røykemetode

Varm opp røykeren til 230f (110c), mens røykeren varmes opp, fjern svinekjøttet fra kjøleskapet for å komme opp til romtemperatur.

Røyk indrefiletene dine med Bradley Sesam- og Ginger Bisquettes til svinekjøttet når en indre temperatur på 145f (63c).

Når den er oppe i temperaturen, fjern indrefileten fra røykemaskinen og skjær i 12,5 mm (1/2 tommer) skiver og pynt med skivet vårløk og sesamfrø.

Server med et valgfritt tilbehør. Jeg hadde min med en vietnamesisk rissalat, men nudler eller stekt ris ville også vært flott!

 

Oppskrift av Bradley Smoker-fellesskapsmedlem Hugh Goldsmith – takk!

Ingefær
Sesam

Ingefær sesambisquetter for Bradley Smokers

Sesam-, ingefær- og mesquitebisquettene våre gir stor, dristig smak neste gang du tilbereder biff, grønnsaker, and eller lam.

Shop Now