Stuffed and Smoked Mushroom Caps Recipe

Fylt og røkt Sopphetter Oppskrift



Leter du etter en velsmakende og sunn forrett? Vår utstoppede og røkt sopphette oppskrift har møre sopphetter fylt med en deilig blanding av ost og deretter sakte-røkt for en røykfylt, tilfredsstillende smak som lar deg ønske mer.

Ingredients

Sopp - stilker fjernet

Røkt hvitløk:

1 stort hode hvitløk

1 ss ekstra virgin olivenolje

Preparation

Sopp:

1. Forvarm røykeren til 320ºF (160ºC). Finhakk halvparten av stilkene

2. Kombiner hakkede soppstilker, fyllblanding, ost, smør og løk i en bolle.

3. Bland til det er godt blandet.

4. Hell ca 1 ts soppblanding i hver sopphette.

5. Legg dem på en usmurt stekeplate.

6. Røyk i 12 minutter eller til den er helt oppvarmet. Server dem mens de fortsatt er varme.

Røkt hvitløk:

1. Forvarm røykeren til 225ºF (107ºC).

2. Skjær toppen av hvitløkshodet, legg den på et brett i røykemaskinen din og drypp med 1 ss olivenolje over hvitløken

3. Legg hvitløken i røykemaskinen i 45 minutter. Når hvitløken er myk og brun er den ferdig.

4. La hvitløken avkjøles, og øs deretter ut halvparten som ingrediens i en oppskrift. Det er også ganske godt bare å blande det med salt og smøre det på litt knasende brød.

Oppskrift av: Marc er på grillen