Smoked Potatoes Recipe

Røkt Poteter Oppskrift



Hvis du leter etter en enkel sideskål å lage for familie og venner; Se ikke lenger. Røkt poteter smaker som ingen andre poteter der ute. Jeg bruker denne enkle oppskriften for å imponere familien min når vi er i humør til poteter. Røykende poteter er som din favoritt underskort som du aldri vil bli kvitt i skapet ditt. Du kan kle dem opp eller ned, men uansett vil de la gjestene dine ønske seg mer. I oppskriften min bruker jeg en Bradley -røyker (elektrisk røyker) slik at jeg kan oppnå den perfekte røyksmaken.

Ingredients

6 rødbrune poteter

5 ss olivenolje

2 ts havsalt

Pålegg:

6 ss smør

6 ss rømme

6 ss revet Coby jack ost

1 ts gressløk

Bradley Smoker Innstillinger:

Koketid: 2 timer minutter

Røyketid: 2 timer

Koketemperatur: 230ºF

Trebisquette-smak: Mesquite

Preparation

Forvarm røykeren til 230ºF og sett veden til å røyke i 2 timer. Jeg brukte Mesquite-ved til mine røkte poteter.

Rens av potetene under vann og tørk dem av.

Stikk hull i potetene med en gaffel på hver side slik at poteten ikke eksploderer i røykemaskinen.

Dekk hver potet med olivenolje på skallet (dette vil hjelpe potetene til å holde på fuktigheten).

Dryss hvert potetskall med havsalt (noen faller av og det er greit)

Det er på tide å røyke! Legg potetene på din Bradley Smoker og kok i 2 timer eller til du enkelt kan stikke hull med en gaffel.

Legg til pålegg etter eget valg. Jeg brukte smør, rømme, revet ost, hjemmelaget BBQ-saus og hakket gressløk. Sett tilbake i røykemaskinen i 5 minutter eller til osten er smeltet.

Nyt!

Oppskrift av: Moody Foodie Tulsa

Mesquite
Tre

Mesquite Bisquettes for Bradley Smokers

Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.

Shop Now