For den sanne pit-master, er det ingenting bedre enn sakte-røkt kjøtt av Bradley-røykeren. Utrolige røykfylte trearomaer blandet med mørt kjøtt er en match made in heaven. Vi har ofte hørt at folk blir skremt av kunsten å røyke. Frykt ikke mer! Her er 5 gode Bradleys tips for bedre matrøyking.
Hvis du eier en Bradley-røyker, kan du enkelt røyke bryst, ribbe og stek. Her er noen av Bradleys for bedre matrøyking for å komme i gang. Prøv dem og smaksløkene dine vil takke deg senere!
5 utmerkede Bradleys tips for bedre matrøyking!
Hold den røykeren lav
Det er vitenskap bak å være lite røyker. Når ytterflatene når 180 grader eller mer, slutter kjøttet å ta på røyk. Erfarne pit-mastere starter kjøttet sitt ved 200 grader og holder det der de første timene. Hev deretter temperaturen til 225 eller 250 Fahrenheit etter det for å fremskynde røykeprosessen.
Ingen poking! Bruk et termometer I stedet!
Poke-metoden er definert av forsøket på å prøve å måle kjøttets ferdighet ved å trykke inn i det med en finger. Ikke bare er denne metoden ikke sanitær, men den er ikke vitenskapelig nøyaktig. Bruk alltid Bradleys digitale termometer fordi du kan ødelegge biff hvis du overkoker det.
Bradley Digital Smoker Thermometer er det perfekte tillegget til alle våre Bradley Smokers, og tar gjettingen ut av steking og røyking, og får den perfekt hver gang
Mist pølsegaffelen
De store gaflene med to grener ser ganske imponerende ut når du stikker og snur en heftig biff på en grill. Bruk imidlertid en tang i stedet for jo mer du stikker hull i kjøttet, jo mer juice kommer ut. Da vil platene dine miste fuktighet og det vil resultere i uønsket tørrhet.
La det hvile
Du må definitivt hvile kjøttet. Vi anbefaler rundt 20 % av hele koketiden. Hvileperioden gjør at saften kan omfordeles gjennom kjøttet og hindrer dem også i å fosse ut på fatet når du skjærer i det.
Mytesprengning: Folk tror biffen deres kommer til å være kald, men det blir den ikke.
Les alt om det: Her er 10 flere tips for den perfekte matrøykeopplevelsen!
Bruk Bradley Bisquettes!
Våre bisquettes er tilgjengelige i en rekke smaker som hickory, eple og lønn. Bare en påminnelse om at forskjellige treslag skaper forskjellige smaksprofiler i kjøttet ditt. Siden du skal tilberede kjøttet i lang tid, ikke vær redd for å fylle på med våre vedrøykebisketter! Vi sørger for at kvaliteten er konsistent i hver enkelt batch. Bradley Smokers slukker bisquettene før de blir til en dårlig og skadelig aske. Generer deilig ren og smaksforbedrende røyk til maten din.
Vil du lese mer om våre eksklusive tips og triks fra ekspertene hos Bradley Smokers? Sjekk ut vår tips og triks-del av nettstedet!
Lykke til med røyking!