Vi gjør det vi elsker

Hos Bradley Smoker er vi stolte av å tilby den reneste røyken og røykere av høyeste kvalitet for å sakte røyke uansett hva du kan tenke deg. Vi er ikke de første og vi vil ikke være de siste, men vi er definitivt best. Våre røykere er designet for å gi deg den beste maten, uten konstant overvåking.

 • Vår historie går slik: En mester matrøyker visste ingenting om å fange laks og spurte oss om råd. Hvis han ønsket å lære å fange fisk, sa vi til ham at han måtte lære oss å røyke laks. Så delte vi hovedregelen om å fiske...ikke fisk der det ikke er fisk. Til gjengjeld sa han at du må kontrollere røyken, enkelt og greit.

 • Med dette matrøykeprinsippet godt forankret, satte vi oss for å lage en matrøyker som gjorde nettopp det – produserte ren, kontinuerlig røyk uten behov for konstant oppmerksomhet. Det ga fantastisk røyk, og maten som ble resultatet var intet mindre enn enestående. Lokale gourmetkokker var de første som fikk tak i Bradley Smoker, og nå gir vi den til alle.

Jeg hadde "røykt" kjøtt på grillen min, men ville ha en ekte røyker. Bradley Smokers er enda enklere enn jeg trodde. Sett det og glem det.

 • merke

  Som et merke tilbyr Bradley uovertruffen kvalitet, enkelhet og konsistens. Vi har eksistert ganske lenge, men fortsetter å bringe den nyeste teknologien med den beste smaken. Vi elsker det vi gjør, og gjør det vi elsker.

 • Misjon og visjon

  Bradleys oppdrag har alltid vært å gi deg en røyker som leverer den beste røkte maten til bordet ditt. Siden 70-tallet har vi jobbet for å tilby alle de beste røyksmakene som er mulig, et bredt utvalg av produkter, og bekvemmeligheten med automatiske fôringsbisquetter. Vår visjon er å være selskapet alle går til for en røyker, og hvor folk kan oppdage den vakre smaken av røkt mat uten å måtte gjøre jobben en vanlig røyker tar.

 • Est.

  1986

  40 år. av erfaring

  Fra dag én til alt som skal komme, forbedrer vi alltid det vi gjør.

 • Over

  1,5 millioner

  Røykere solgt

  Fra røykere som elsker utendørs til hjemmekokker, det finnes en røyker for alle.

 • Nøyaktig

  16

  Deilige smaker

  Fra lønn til karibisk blandingsbisquetter, det er så mange valg.

samfunnet

Ingenting slår å bringe folk sammen over et deilig røkt måltid. Knekk opp kjølerne og få i gang drinkene, del noen historier og bli med i Bradley Smoker Community. Du vil finne et flott sted å dele dine erfaringer, oppskrifter, triks og forhåpentligvis noen tips for å heve røykespillet ditt.