Kan du fortelle oss noe om deg selv/familie/bosituasjon?
Jeg var pastor i 15 år og for et par år siden bestemte vi oss for å gjøre en endring. Min kone gikk tilbake til undervisningen og jeg startet matbloggen og oppskriftsutvikling på heltid.
Vi bor i Toronto og har 3 barn. Vi lever et lykkelig liv, fylt med hockey, fotball, dansetimer, piano- og trommetimer. Innimellom prøver vi å sitte rundt bordet for en meningsfull familietid, mens vi spiser velsmakende mat, som sannsynligvis var røkt!
Den mest pinlige mat-/kokkhistorien
Wow – jeg har noen få! Det var en gang vi hadde en haug med folk til middag og jeg grillet noen ribber (før jeg eide en Bradley!). Jeg satte dem opp på siden av grillen for indirekte grilling, eller det trodde jeg at jeg hadde. Da jeg gikk tilbake, var ribbeina fullstendig forkullet og helt uspiselige. Måltidet ble raskt til en vegetarisk middag.
Så du har denne flotte bloggen. Fortell oss hvordan og hvorfor du startet dette
Jeg har elsket å lage mat i mange år, og jeg liker alltid å lage nye oppskrifter. Det var venner og familiemedlemmer som spurte om oppskriftene mine, så jeg bestemte meg for å starte en blogg og legge ut oppskriftene.
Det var bare en hobby den gang, og bildene av maten var grusomme. Ha ha. Men over tid ble jeg forelsket i å blogge om mat og dele kreasjonene mine med leserne. Det har vært flott å se den utvikle seg og lesekretsen vokse. Dessuten elsker jeg å utvikle partnerskap med selskaper som Bradley Smokers.
Målet for bloggen
Jeg husket at da jeg først begynte å røyke, brukte jeg mye tid på å lete over hele nettet etter tips, krydder- og marinadeoppskrifter, røyketemperaturer, tider og mer. Det er mye informasjon der ute, og noen ganger kan det til og med virke overveldende for folk som er nye til å røyke.
Et ressurssenter for å gi informasjon til den nye røykeren
Jeg vil at denne bloggen skal være et ressurssenter som gir mye informasjon til den nye røykeren. Sammen med det er det mange veteranrøykere der ute som har mye erfaring, og jeg håper at denne bloggen er relevant for dem også. Modernistisk matlaging endrer måten vi tilbereder mat på, og til og med røyking er i utvikling. Jeg vil utforske hvordan vi kan integrere røyking i matvarer som vi kanskje ikke tradisjonelt tror røyker. Det skal være gøy!
En lidenskap for mat
Da jeg var ung dro familien min på ferie til New Orleans og Biloxi. På den turen hadde jeg så mange nye matopplevelser, ting som østers, langust, gumbo, jambalaya og andre cajun/kreolske retter.
Jeg husker at når vi var hjemme, var det tider da faren min var på kjøkkenet og lagde noen av de rettene jeg spiste på turen. Jeg brydde meg aldri så mye før, men etter ferien fant jeg meg selv å se over skulderen hans oftere og lære å lage noen av disse minneverdige rettene.
En spesiell lidenskap for matrøyking
Jeg tror at det er kombinasjonen av smaker og mørheten i kjøttet. Røyking gir en herlig smak til kjøttet som er supplert med spice rubs og ulike BBQ-sauser. Sammen med smaken, røykes ofte ved lave temperaturer og over lang tid, noe som resulterer i at det faller mørt av beinkjøttet. Jeg elsker også hvordan røyk kan gi en ny smaksprofil til en rett. Jeg husker første gang jeg røykte noen tomater for å lage kremet tomatsuppe – røyksmaken forvandlet den suppen totalt. Det var så deilig!
Favoritten å røyke
Svinekjøtt! Det er sannsynligvis bredere enn du spurte om, men det er vanskelig for meg å begrense det mer enn det. Jeg elsker å røyke stort sett alt svinekjøtt, inkludert ribbe, svinekjøtt (pulled pork – oh yeah!), indrefilet og til og med kvernet svinekjøtt for noen smakfulle røkte fettstoffer. En nær andre er laks. Jalapeno poppers er også gode. Å ja, kyllingvinger også. Ok, jeg tror jeg skal slutte nå.
Hvorfor Bradley Smokers
Jeg elsker Bradley Smoker for deres brukervennlighet. De har virkelig en "sett det og "glem det"-funksjonalitet som er enestående for lav og langsom matlaging.
Jeg røyker mye svinerumper og brisket som krever timer og timer med røyking. Det er utrolig at jeg med Bradley kan stille inn temperaturen, fylle røyketårnet med massevis av trebisquetter og de går automatisk videre. Jeg gjør dette hele tiden for lang røyking over natten. Jeg kan gå i dvale med full sikkerhet om at Bradley Smoker jobber unna, holder temperaturen jevn og røyken flyter. På toppen av brukervennligheten er jeg virkelig imponert over at Bradley Smoker er i stand til å produsere konsekvent flotte resultater hver gang, fra alt inkludert kjøtt, fisk, ost, nøtter og mer!
En melding for å komme over til alle de matrøykfanatikerne der ute
Fortsett å røyke! Røyking fortsetter å vokse over hele verden, og enheter som Bradley Smokers gjør det mer tilgjengelig enn noen gang!
Besøk nettstedet mitt: www.theblackpeppercorn.com