Introducing our new Bradley Blogger; The Bacon Maven

Blogginnlegg som introduserer vår nye Bradley -blogger; Bacon Maven

Posted on: January 10, 2023Vi presenterer stolt vårt nye teammedlem: Jennifer L.S. Pearsall! Jennifer er en matguru, med en sterk kjærlighet til bacon. Det er sannsynligvis derfor folk også kjenner henne som Bacon Maven. Hun skriver Fantastic Cook Books og har sin egen matblogg (www.thebaconaffairs.com). Vennligst velkommen til vår nye Bradley -blogger!

Vi presenterer stolt vårt nye teammedlem: Jennifer LS Pearsall! Jennifer er en matguru, med en sterk kjærlighet for bacon. Det er nok derfor folk også kjenner henne som Bacon Maven. Hun skriver fantastiske kokkebøker og har sin egen matblogg (www.thebaconaffairs.com). Gi en hjertelig velkommen til vår nye Bradley Blogger!

Noe om deg selv/familie/bosituasjon

Jeg er en enslig dame som bor i sentrale Wisconsin, et land med øl, brats og ost. Men jeg har bodd mange forskjellige steder. Jeg ble født i New Jersey, og slapp unna uten "Joisey"-aksenten da jeg flyttet til California på ungdomsskolen.

Deretter kom Virginia, hvor jeg hadde min første introduksjon til røyking og grilling som jeg virkelig likte. Det skjedde via hele grisene som ble saktestekte hele dagen på våre åpningsdagsduejakt.

Etter å ha bodd i Virginia i 25 år, kaller jeg det fortsatt hjemme, men derfra dro jeg til Kansas, Nebraska, Texas, og nå er jeg her i Dairyland.

Jeg har vært her et par år og jobbet som bokredaktør for et F&W Media. Jeg har to Great Pyrenees-unger for selskap og mye vakker natur å se på.

Den mest pinlige mat-/kokkhistorien

Ha! Jeg pisket opp et parti bananbrød en gang, og jeg må ha overmålt bakepulveret. To brødformer oset bananbrøddeig som lava i en time.

Jeg fortsatte å prøve å redde den, i håp om at noe av det ville bli til noe kjent. Men hver gang jeg åpnet ovnsdøren og så røren boble opp og over pannens sider som så mye bananbrød lava, følte jeg at jeg var i min egen versjon av den scenen fra "I Love Lucy". Der baker hun brød og dette digre brødet dytter ut av ovnen og klemmer henne mot skapet på den andre siden av kjøkkenet.

Hvordan og hvorfor denne flotte nettsiden/bloggen startet

Min blogg, www.TheBaconAffairs.com, startet som en spøk. Jeg hadde noen venner på Facebook-innlegg om en matlagingsløsning for noe vilt. Det meste viltet er veldig, veldig magert, og bacon er en naturlig og velsmakende løsning for å forhindre at alle slags vilt og fugler blir til et måltid med konsistens i hockeypuck.

Dette var ikke ditt vanlige innlegg for å få hjelp med vilt. Jeg tror det var en oppskrift på snøgås, som man ikke ser ofte. Så jeg anbefalte å suge i appelsinjuice og pakke fuglen inn i bacon.

Bacon fikk tommelen opp rundt omkring, og snart postet alle andre «Legg til bacon!» til hvert innlegg jeg skrev, enten jeg snakket om matlaging, hundene mine, den elendige vinteren vi hadde, eller mine datingproblemer.

Det tente på en måte et bål under meg, og derfor startet jeg bloggen på et innfall, og trengte på en måte et kreativt skriveutløp atskilt fra arbeidet mitt som redaktør og skribent i mitt daglige jobbfelt.

Målene for denne bloggen

Bloggen har virkelig fått et eget liv. Jo mer jeg tilsatte bacon i alle slags retter, jo mer innså jeg hvor allsidig det var. Bortsett fra bacongodheten alle elsker, har den nesten det umami-elementet ved seg, og legger til dybde og rikdom, selv når den faktiske baconsmaken ikke er så åpenbar.

Når det gjelder et mål, så møtte jeg en kollega av meg på vår årlige messe i fjor. Han er forlegger ved et annet forlag, og han hadde sett blogginnleggene og spurt om jeg kunne gjøre det til en bok.

"The Big Book of Bacon", utgitt av Skyhorse Publications, kommer ut sommeren eller høsten 2014, og de signerte meg nylig til en andre bok, denne med hele grisen!

Hvor lidenskapen for mat kom fra

Moren min, først og fremst, selv om alle kvinnene i familien min er gode kokker. Moren min er dronningen av rester, og hun lager en spaghettisaus som får en siciliansk til å gråte av glede, selv om det ikke er en dråpe italiensk blod i oss.

Jeg bakte og hermetiserte og lagde mat til fylkesmesser gjennom hele ungdomstiden som 4-H-medlem. Men det som virkelig utvidet ferdighetene mine var et prosjekt jeg tok på meg med en gammel venn på videregående skole for omtrent et tiår siden.

Jeg hadde lest en artikkel om hvordan de fleste hjemmekokker egentlig bare lager de samme 15 måltidene om og om igjen. Dette er din favorittmat som du ikke trenger en kokebok for.

Skyldig etter tiltalen!

Jeg tenkte på hva jeg lagde: skyldig som siktet. Det som virkelig slo inn var at med mer enn 100 kokebøker på hyllen min den gangen – de teller litt over 200 nå – hadde jeg ingen unnskyldning for å lage mat på den måten.

Jeg fortalte min beste venn om det, og vi bestemte oss for å holde kokebokkvelder, der vi valgte et tema for to lørdagskvelder i måneden. Utfordringen var at vi hadde de kokebøkene og oppskriftene vi ikke tidligere hadde laget mat fra.

Og vi var geniale på det. Vi spiste en middag som varte i mer enn seks timer, med alle passende aperitiffer, viner og mer. Vi tenkte til og med kort på catering, vi var så flinke, men bestemte oss for at det ville ta all moroa ut av det.

Om matrøyking

Det er en rikdom til røkt kjøtt som ingen annen tilberedningsmetode vil gi deg. Dessuten fordi så mye av det du smaker er en luktesans i tillegg til det du får på smaksløkene. Det er bare mer til spiseopplevelsen med røkt mat.

Favoritt ting å røyke

Det er langt på vei en hel gris eller Boston-rumper (når en hel gris ikke er praktisk), laget med Virginia-eddiksauser eller Carolina-sennepssauser. Imidlertid har jeg laget bryst og lammeskulder som du nesten ville dø for også.

Det første du tenker på når du hører «Bradley Smokers»

Enkel peasy. Sett det og glem det. De er også ekstremt godt designet på interiøret, når det gjelder antall stativer og kroker. Omtrent det eneste du ikke får i min er en hel gris!

En melding for å komme over til alle de matrøykfanatikerne der ute

Bland det sammen! Bland sammen rubs, bland opp kjøtt, og innse at du kan gjøre så mye mer med røykeren enn bare store biter av kjøtt. Gjør kjøttboller, kjøttkaker, grønnsaker, frukt og sider. Jeg så nylig noen legge ut på Facebook at de røykte ost – du kan satse på at det er på listen min nå også!

Jennifer LS Pearsall (The Bacon Maven)