The Bradley Cookbook is out!

De Bradley kokebok er ute!

Posted on: January 12, 2023The Bradley Smoker Cookbook takes the art of smoking, a process that can be intimidating to the beginner, and demonstrates just how accessible it truly is.

Bradley Smoker Cookbook er go-to-guiden for alle ting som røykes

Bradley Smoker Cookbook tar kunsten å røyke, en prosess som kan være skremmende for nybegynnere, og viser hvor tilgjengelig den virkelig er.

Med mer enn hundre sider inneholder boken originale fotografier og oppskrifter på supper, grønnsaksretter, salater, vilt, frukt, muslinger og en rekke andre retter.

Og den beste nyheten er at disse oppskriftene er fra fem av Bradleys profesjonelle ansatte. I tillegg er det til og med noen ingredienser som du vanligvis ikke forbinder med røyking.

Fra forretter til desserter, The Bradley Smoker Cookbook inneholder oppskrifter som alle kan kopiere med sin egen røyker.

Du kan forhåndsbestille den nå på

https://www.north-america.bradleysmoker.com/product/bradley-smoker-cookbook/

Oppskrifter inkluderer:

  • Røkt tunfisk og avokadosalat
  •  Røkte søte chilinøtter
  •  Elg Sommerpølse
  •  Røkt havsalt karameller
  •  Cajun røkt steinbit og mange flere!

Også tips og triks om matrøyking

På toppen av det finner du tips og triks om matrøyking generelt, og Bradley Smoker Bisquette Flavour Guide.

Enten du er en veteran som ønsker å bli kreativ med røykeren din, eller en nybegynner som leter etter nye måter å nyte kjøkkenet på – denne boken er for deg!

Om Bradley Pro Staffers

Lena Clayton er medeier i en fullservice restaurant- og cateringvirksomhet Cravings Restaurant + Lounge. Hun bor i Vancouver, British Columbia, i Canada.

En oppskriftsutvikler, Steve Cylka er også matfotograf, og forfatteren av "The Black Peppercorn", et nettsted med originale oppskrifter. Han vant Courvoisier Collective Culinary Masterpieces Competition i 2012. Steve bor i Toronto, Ontario, Canada.

Kathleen Donegan er grunnlegger og sjefskribent på bloggen "The Philly Foodist", som feirer lokal, sesongbasert og humant oppdrettet mat. Hun bor i Philadelphia, Pennsylvania.

De siste 25 årene, Brad Lockwood har vært en kommersiell kjøttforedler, samt tidligere president i PA Meat Processors Association. Han er den nåværende verten for "Love of the Hunt TV". Brad bor i Brookville, Pennsylvania.

Profesjonell redaktør, skribent og fotograf i utendørs sportsbransjen, Jennifer LS Pearsall er også utgiver av den populære bloggen TheBaconAffairs.com. Pearsall. Hun er bosatt i Waupaca, Wisconsin.

ISBN: 978-1-63220-715-9
Pris: $19,99 USD / $23,99 CAD