How do you prepare a cambro?

Hvordan (og når) å bruke en Faux Cambro

Posted on: October 04, 2023
Read time: Read Time: 10 min



Par tekst med et bilde for å fokusere på det valgte produktet, samlingen eller blogginnlegget. Legg til detaljer om tilgjengelighet, stil eller gi en anmeldelse.

Å arrangere en grillfest for dine kjære er alltid en fantastisk idé for en sammenkomst. Fra å få tid til å møte venner og familie for å prøve ut nye oppskrifter, grilling lar deg nyte alt dette sammen. Imidlertid er mange mennesker skremt av ideen om å arrangere en grillfest eller delta aktivt i en. Noen av dem mener de ikke har de riktige vertskapsferdighetene og teknikkene, mens på den annen side er noen redde for å gjøre feil med maten eller temperaturen.

Her er et fantastisk tips, triks eller verktøy du kan prøve neste gang du er vert for en sammenkomst som involverer mat. En faux cambro kan komme deg til unnsetning og holde maten like fersk og varm som den var da den gikk av grillen/komfyren. I mange situasjoner tilberedes maten tidligere for å unngå uhell, og det er det ideelle tidspunktet for å få mest mulig ut av dette essensielle.

Stuffene som trengs for faux cambro

Hva er en Faux Cambro?

En faux cambro er et kjøkkenverktøy som mange cateringfirmaer og til og med profesjonelle bruker for å sikre at maten deres forblir fersk og varm. En cambro er en isolert boks. Denne boksen kan være til stor hjelp hvis du ønsker å transportere varm mat eller bare trenger å lagre mat mens du holder deg til en sikker temperatur. Cambros kan være en fantastisk hjelp under ikke bare sammenkomster eller grilling, men også til arrangementer.

En faux cambro holder vanligvis maten trygt varm med en temperatur på over 140 ° F (60 ° C). En cambro fungerer på samme måte som en kjøler eller termisk kolbe. Det er mange av disse tilgjengelig på markedet, men kvaliteten og prisene er forskjellige for dem alle. En cambro skiller seg fra vanlige kjølere eller termoflasker på mange måter. For det første kan den lett passe til noe større og har kraften til å holde den ganske isolert. Mat i store mengder eller matvarer som ribbe, koteletter eller kalkun kan lett passe inn i en cambro.

Folk lurer vanligvis på hvordan man bruker en faux cambro, da det kan høres ut eller virke vanskelig i begynnelsen. Men i virkeligheten er det ikke utfordrende å bruke en i det hele tatt. Begynn alltid med å lage maten på forhånd og slå på faux cambro på forhånd. For eksempel, hvis forberedelses- og koketiden er 2 timer, sørg for at cambroen er i gang en time før du begynner. Du kan begynne å forberede cambroen 40 til 45 minutter før du er ferdig med å lage mat, grille eller røyke maten.

Hvordan forbereder du en cambro?

Du forbereder en cambro ved å helle vann i den og lukke lokket med en gang. Sørg for at lokket er lukket i ytterligere 30 minutter mens du fortsetter å tilberede maten. Når du er ferdig med å lage mat, tøm ut vannet, men vær forsiktig og praktiser sikkerhetsforebyggingsmetoder. Sikkerhetshansker er en fin måte å beskytte deg mot varmen. Pakk kjøttet inn i aluminiumsfolie og legg det i en aluminiumspanne.

Du kan nå legge den i cambroen og fortsette å lukke lokket, slik at kjøttet kan sitte der mens det forblir varmt. Å bruke denne metoden og verktøyet er en trygg og enkel måte å holde alt slags kjøtt varmt. Dette vil også holde smaken intakt da kjøttet vil holde temperaturen. Mange hevder at jobben som gjøres av en cambro kan utføres ved hjelp av DIY-metoder. Imidlertid klarer de ikke å forstå komforten, fleksibiliteten og lettheten dette utstyret gir.

Hvordan bruker du en faux cambro?

En faux cambro er viktig hvis du er en profesjonell, driver en cateringvirksomhet eller arrangerer samlinger og arrangementer ofte. Det gir deg friheten du leter etter mens du lager mat til et stort antall mennesker og vil gjerne unngå overraskelser når det kommer til temperaturen eller ferskheten til maten.

Hvordan vedlikeholde og rengjøre en faux cambro

Å vedlikeholde og rengjøre en faux cambro er heller ikke vanskelig. Den krever en god gammel rengjøring av og til, så det blir ingen lukt igjen i den. En av de beste måtene er å bare tørke bort alle flekker og juice ved å bruke bare såpe og vann. Dette vil holde det viktige verktøyet ditt rent og klart for eventuelle kommende arrangementer og sammenkomster.

Dette essensielle kjøkkenet er et verktøy verdt å investere i, da du kan bruke det på mange forskjellige måter. Den er ideell for spesielle matvarer som bryst eller svinerumpe som trenger hvile. Det sparer også tid ved å eliminere søl mens du reiser med maten. En faux cambro kan også brukes når du forbereder en stor fest og har mange ting på listen din å forberede.

Dette verktøyet er hemmeligheten til å holde all maten varm og aldri skuffe noen med kald mat. Enten det er en del av jobben din eller hjelper deg hjemme, vil en faux cambro ha deg på topp. Det er uten tvil et av de beste verktøyene du vil investere i i år.

Interessert i å lære mer om røykeverktøy? Sjekk artiklene nedenfor:
De 5 beste verktøyene du trenger for å røyke deilig mat
De beste BBQ-hanskene rangert!
Bør jeg stikke hull på rått kjøtt med prober og injektorer?

For flere gode ideer om hvordan du får mest mulig ut av Bradley Smoker, sjekk ut de fantastiske artiklene på vår Bradley Smoker Food Smoking nettsted