Why You Should Use Bradley Bisquettes To Smoke Food

Why You Should Use Bradley Bisquettes To Smoke Food

Posted on: January 13, 2023Å velge det ideelle treet å bruke når du røyker mat i en røyker kan være en skremmende prosess.

Å velge det ideelle treet å bruke når du røyker mat i en røyker kan være en skremmende prosess.

Hvorfor Bradley Bisquettes

Bradley Bisquettes er en eksepsjonell måte å tilføre deilig røyksmak til maten din i en Bradley røyker. De er laget med naturlig hardtre eller frukttre uten å tilsette noen skadelige tilsetningsstoffer eller andre kjemikalier. Dette gjør at de produserer renere røyk som gir en naturlig røyksmak til maten din. De Bradley Bisquettes er også tilgjengelig i mange smaker avhengig av treverket som brukes.

Hvorfor bruke Bradley Bisquettes på røykeren din? Her er noen av de viktigste grunnene til at kunder elsker biskettene våre for den perfekte røyken hver gang.

 • Den produserer ren røyk uten skadelige komponenter siden det ikke tilsettes kjemiske stoffer under produksjonsprosessene.
 • Det brenner i en lengre periode, noe som gjør dem billigere siden du vil kreve færre bisquetter gjennom røykeøkten. En bisquette brenner i omtrent 20 minutter. Dessuten opprettholder den konsekvent røyking under hele røykeprosessen. Fordi brenntiden er konstant, gjør det det enkelt å opprettholde temperaturkontroll.
 • Biskettene er tilgjengelige i dusinvis av smaker, avhengig av treverket som brukes. Du kan nyte en rekke smaker for å eksperimentere med røyking av kjøtt.
 • Bradley-bisketter er komprimert i kompakte størrelser som kan stables. De trenger ikke mye lagringsplass og er praktiske å transportere. Du kan kjøpe alle bisquettene du trenger for en stor røyk uten å bekymre deg for plass.

Prisen på Bradley Bisquettes

Disse bisquettene er tilgjengelige i et bredt spekter av priser basert på noen få forskjellige faktorer. Disse faktorene inkluderer antall bisketter i pakken, typen tre de består av, og biskettenes smaksprofil.

Generelt er Bradley-bisketter billigere enn mange typer tre som brukes til røyking. Dessuten er de kostnadseffektive fordi de har lengre brenntid. For eksempel trenger du bare tre bisquetter for en times røyking. Det vil være mindre enn $1,40 i timen, kjøp fra bradleysmoker.com.

De forskjellige tretypene for matrøyking

Røykeved finnes vanligvis i mange størrelser og former. Her er noen av de andre typene og deres fordeler og ulemper:

 • Tømmerstokker: De brukes hovedsakelig på en pinnebrenner. I dette scenariet må du brenne ned stokken for å gløde før du starter røykeprosessen. Du må nå en høyere temperatur for å produsere riktig mengde røyk og opprettholde den temperaturen over lang tid. Det er veldig vanskelig å bruke logger for røyking og få konsistente resultater.
 • biter- En annen type tre som brukes til røyking er vedbiter. De er grove, omtrent på størrelse med knyttneven din, og brenner rimelig godt. Klumper er lettere å håndtere enn ved, men det kan likevel være vanskelig å opprettholde riktig mengde varme og røyk over lengre tid.
 • Chips-De er mindre i størrelse enn biter (rundt på størrelse med en mynt). Disse trebitene er enkle å finne og brenner raskt. Treflis kan fungere godt for korte røyker, men er ikke jevn nok i tetthet og form til å gi deg en jevn varme og røyk over lang tid.
 • Pellets-Trepellets er laget av sagflis av løvtre som er komprimert for å gjøre dem kompakte. De har en sylindrisk form og er noen ganger tilgjengelige i forskjellige smaker.

Bradley Bisquettes VS. Pellets

Bradley Bisquettes er spesielt utviklet for å fungere i Bradley-røykere. Pellets er også veldig vanlig på markedet. Våre bisquetter har noen likheter med pellets og noen betydelige forskjeller.

Likheter

Bisquetter og pellets bruker lignende energikilder som brukes i matrøyking.

Nedenfor er noen av likhetene deres:

 • Komprimert treverk: Både bisketter og pellets komprimeres for å spare plass. Imidlertid er våre bisquetter spesialdesignet for å brenne og avgi en jevn mengde røyk hver gang.
 • Helt naturlig: Både bisquetter og noen pellets er laget av naturlige og fornybare produkter som produserer ren røyk. Dette gjør den røykfylte smaken du nyter uten skadelige kjemikalier

Forskjeller

 • Konsistens: Bradley-bisketter er spesialdesignet for å gi deg riktig mengde varme og røyk hver gang. Dette detaljnivået er grunnen til at kokker i verdensklasse og eksklusive hoteller bruker våre bisquetter.
 • Smak: Pellets og andre drivstoffkilder brenner ned til aske. Denne asken etterlater en stygg smak i røkt kjøtt. Biskettene våre er designet for å slukke før de brenner ned til aske slik at du får ren røyksmak hver gang.
 • Krever mindre plass: Både Bradley-bisketter og pellets trenger mindre plass til transport og lagring. De er mer praktiske å oppbevare for mange matrøykingsøkter uten å ta for mye plass. Pelletsrøykere forbrenner 1 til 3 pund pellets i timen. På den annen side, med 3 pund bisquette (en 120ct boks) kan du kjøre røyken din i 6 timer.

Siste tanker

Bradley Bisquettes gi deilig røkt kjøtt hver gang. De er den ideelle drivstoffkilden for Bradley Smoker og kan også brukes hos andre røykere.

Her viste vi deg hvordan biskettene produserer den riktige røyksmaken, brenner konsekvent i en lengre periode og ikke blir til skadelig aske som andre drivstoffkilder.

Sjekk ut flere av våre Bradley-tips og triks på bloggen vår for å lære hvordan du tar matrøykingen til neste nivå av deilig.