Level Up Your BBQ Season with the World-Class Bradley Smoker P10

Nivå opp BBQ-sesongen din med verdensklasse Bradley Smoker P10

Posted on: October 04, 2023Ta BBQ-sesongen opp et hakk med Bradley Smoker P10 i verdensklasse ved å lage autentiske røkt oppskrifter i din egen hage.

Ta BBQ-sesongen opp et hakk med Bradley Smoker P10 i verdensklasse ved å lage autentiske røkte oppskrifter i din egen bakgård.

Bradley Smoker P10 i verdensklasse er en helautomatisk lasting av Bisquettes® og røyk i opptil 10 timer. Helt isolert og digital velger du selv tid, temperatur og røykmengde.

Du får konsistente, deilig røkte resultater. Hver gang.

Enten du er en profesjonell kokk eller en helgekriger som rett og slett liker å underholde, kommer du til å elske denne helt nye Bradley-røykeren med stor kapasitet. Med sitt slanke design og avanserte funksjoner, hever denne dårlige gutten i verdensklasse nivået når det kommer til varm røyking.

P10 er den eneste røykeren du noensinne vil trenge

Bradley 4 Rack 1000W P10 Smoker er perfekt for profesjonelle kokker eller matrøykere som ønsker å mestre varmmatrøyking i en Bradley-røyker med stor kapasitet.

Ingen barnevakt, ingen problemer, ingen bekymringer.

Profesjonell P10 elektrisk Bradley Smoker er en elegant og moderne måte å sakte tilberede og røyke maten på til perfeksjon. Denne elektriske røykemaskinen kommer med en innebygd røykgenerator som automatisk fyller bisquetter i beholderen. Dette for å sikre at temperaturen ikke svinger under matlagingen.

Denne røykeren kunne ikke vært enklere å bruke!

Bare still den til ønsket temperatur og tid, så kan du lene deg tilbake og nyte dagen. La den profesjonelle P10 lage maten din i opptil 10 timer av gangen uten å måtte fylle på ved.

Denne røykeren har 4 forkrommede stativer, men har plass til 5 i den enorme ovnen på 76 liter. Denne røykeren kan styres ved hjelp av det programmerbare digitale displayet for å stille inn røyketid, ovnstid og steketemperaturer.

P10 lar deg lage eller laste ned opptil 50 forskjellige appetittvekkende oppskrifter til en USB-pinne som røykeren deretter kan lese. Denne informasjonen inkluderer tilberedningstider og temperaturer som kan programmeres inn i ovnen for automatisk å tilberede ønsket rett.

Fordelene ved å bruke P10

P10 har 4 store stativer, 1000W varmeelementer, evnen til å røyke i opptil 10 timer uten etterfylling, isolasjon og 76L kroppsdesign i rustfritt stål av profesjonell kvalitet.

Funksjonene til Bradleys første varmrøyker:

 • En elektrisk matrøyker med stor kapasitet
 • Programmerbare digitale kontroller
 • 4x forkrommede stativer medfølger, plass til 5 stativer
 • Kokeareal: 76 liter
 • Steketemperatur: 30 º C – 160 º C / 86 º F – 320 º F
 • Innebygd røykgenerator
 • Kan røyke i opptil 10 timer uten vedpåfylling
 • 2 innebygde matsonder, for en perfekt ferdighet
 • Interiør i rustfritt stål med stativstøtter
 • Lag eller last ned opptil 50 oppskrifter til en USB
 • Fire justerbare føtter for ekstra stabilitet
 • Dryppbrett følger med
 • 12 måneders garanti

P10-røykens perfekte interne driftstemperatur varierer fra 30 º C – 160 º C, som konverteres til 86 º F – 320 º F. Og forbedret temperaturnøyaktighet som har ekstra PID (proporsjonal-integral-derivative) kontrollert oppvarming.

Hvorfor Bradley Smokers leverer den reneste røyken


Smaken av røkt mat oppnås ved kun å bruke den fineste sagflisen av forskjellige tresorter som er tilgjengelig. Våre rene trebisquetter har nøyaktig samme standard hver gang. Brenner for den perfekte tiden, så den vil ikke gi den harde smaken fra aske!

Hver Bisquette slukkes av vann når den er ferdig med å gjøre sitt, denne prosessen gjør deg til den fineste røkte maten som er mulig.

For å konkludere

Når du bruker en Bradley kan du ikke bare smake forskjellen, men du vil se forskjellen.

Kjøp Bradley Smoker P10 i dag for å nyte røykeopplevelsen i bakgården med familien din.

Besøk vår nettsted i dag på bradleysmoker.co.uk for mer informasjon om P10.

Hva Pro P10-eiere synes om røykeren sin: