Step Up Your Food Smoking Game with the Original Bradley Smoker

Trappe opp matrøykingsspillet ditt med Original Bradley Smoker

Posted on: October 04, 2023Steg opp matrøykingsspillet ditt med den originale Bradley -røykeren ved å oppleve vår spesialiserte teknologi. Denne røykemetoden gir ekstra allsidighet og kontroll som resulterer i presis matlaging og jevn røyksmak.

Øk matrøykespillet ditt med den originale Bradley Smoker ved å oppleve vår spesialiserte teknologi. Denne røykemetoden gir ekstra allsidighet og kontroll som resulterer i presis matlaging og konsistent røyksmak.

De Bradley Original Smoker tar gjetting ut av røyking med nøyaktig temperaturkontroll og automatisk drivstoffmating. Dette gjør at enheten kan røyke i opptil 8 timer uten etterfylling.

Den originale røykeren er termostatstyrt og fungerer i både varm og kald røyk. Røyk dannes ved å brenne vedskiver som er kombinert med enheten med en kontrollert mekanisme. Du får så mye eller så lite røyk du vil. Du trenger ikke lenger å ha en tendens til brann. Faktisk, når den er satt, kan du glemme den til det er tid for fest!

Egenskaper

Med et blikk

Her er spesifikasjonene på et øyeblikk:

  • Interiør i isolert rustfritt stål
  • 76L eller 108L intern røykeplass
  • 500-watt kokeelement og 125-watt røykeelement
  • Et automatisk matesystem for trebisquette
  • Automatisk røykgenerator, i opptil 8 timer uten etterfylling
  • Enkel å bruke temperaturkontroller
  • Separat generator og ovnsbrennere
  • Tilgjengelig med 4 og 6 justerbare stativer
  • Kan varm- og kaldrøyke samt stekt og tørr mat
  • 1 års garanti fra kjøpsdato

Bradley Original Smoker, tilgjengelig i 4-rack og 6-rack størrelser

I detalj

Denne originale Bradley-røykeren røyker automatisk ved temperaturer opp til 138°C (280°F). Det er selvlastende med en bisquette hvert 20. minutt. Den smakstilsatte bisquetten avgir kontinuerlig røyk og slukker automatisk.

Det skumisolerte dobbeltveggede skapet har et innebygd termometer og inkluderer 4 eller 6 romslige stativer i rustfritt stål. Skapvarmeelementene og røykgenererende elementer styres uavhengig av hverandre. Det interne kokeområdet på 2,68 kvm. ft (4-rack) og 3,81 kvm. ft (6-Rack) og er helt elektrisk.

Hva du skal bruke den originale røykeren til

Bradley's Original Smoker er perfekt for røyking av oksebryst, svinekjøtt og ribbe. Dens evne til å være en allsidig røyker gir deg muligheten til å røyke mat med kulde (med kald røyk adapter) eller varmrøyking. Som et resultat skaper den det perfekte miljøet for langsom steking ved lav temperatur.

Røykeren har et slitesterkt ståleksteriør med en tøff pulverepoksyfinish og en innside i polert rustfritt stål for å gi deg mange års topp røykytelse.

I tillegg til å lage grillmat, kan du bruke Bradley Smoker til å kaldrøyke fisk, som djevelsk deilig røkelaks. Du kan også bruke den som en matdehydrator å lage stor rykk eller tørket frukt. Du må rense den godt, spesielt etter fisken, men interiøret i rustfritt stål gjør det ganske enkelt.

Siste tanker

Med litt kunnskap og erfaring under beltet om hvordan prosessen fungerer, bør du eksperimentere med nye smaker og oppskrifter med Bradley-røykeren.

Kjøp din egen Bradley Original Smoker på vår nettside i dag for å begynne å røyke favorittoppskriftene dine!

Lykke til med røyking!