A Smokin' Easter Celebration!!

En røyk Påskefeiring !!

Posted on: January 11, 2023



Par tekst med et bilde for å fokusere på det valgte produktet, samlingen eller blogginnlegget. Legg til detaljer om tilgjengelighet, stil eller gi en anmeldelse.

Påsken kommer, og hvis du er vert for en familiemiddag i helgen, er det sannsynligvis mye menyplanlegging på gang. I år, la din Bradley Smoker hjelpe deg, og gjør årets festmåltid til en rykende påskemiddag!

Bradley Smoker kan hjelpe til med å avlaste ovnen

I tillegg til å lage deilig røkt kjøtt, vil bruk av Bradley Smoker også ta noe av arbeidet bort fra ovnen. Jeg vet selv at feriemiddager kan bli til en omgang musikalske stoler, mens jeg stokker stekepanner og gryter frem og tilbake fra komfyren.

Det kan være en utfordring å sørge for at alt er klart samtidig. Derfor kan røyking av kjøttet i Bradley lindre noe av stresset. Men å gjøre ting enklere er bare et biprodukt, fordi hovedformålet med å røyke kjøtt er å røyke kjøtt!

Et velkomsttilskudd til enhver feriemiddag

Røyking av mat gir et ekstra lag med smak og kompleksitet som vil være et velkomment tillegg til enhver feriemiddag. Den store avgjørelsen er å velge hvilket kjøtt som skal røykes, siden det er så mange kjøttstykker som passer perfekt til en påskemiddag.

Her er noen få valg, og noen av disse vil garantert gi deg en rykende påskefeiring!

Røkt and med honningbalsamicoglasur

Ingredienser du trenger er: En hel and, to ss honning, to ss balsamicoeddik, en ss salt og ½ ts cayennepepper.
Nå velger du trebisquettene for røykeren.

Bruksanvisning

Til å begynne med, start røykeapparatet og still det til 225 F ved å bruke ved valgfritt. Jeg brukte Pecan. Ved å blande honning, balsamicoeddik, salt og kajennepepper får du glasuren.

For et perfekt resultat bør anda røykes i 4 timer, eller til brystets indre temperatur er 165 F. Børst deretter glasuren på anda etter hver røyketime.
Vi anbefaler å la hvile 15 minutter før utskjæring.

Røkt kalkun med baconwrap

Ingredienser er: To kalkunbryst, uten ben og skinn, 4 ts av din favoritt BBQ rub og 12 skiver bacon.
Velg trebisquetter for røyker.

Bruksanvisning

Bruk veden du ønsker, start røykeren og sett den på 250 F (jeg brukte Whisky Oak).
Etter det, gni kalkunbrystene sjenerøst over det hele med BBQ rub.
Pakk baconskivene rundt kalkunbrystene. Det er OK hvis baconet bare overlapper hverandre litt.
Røyketiden vil være rundt 3 timer, eller til den indre temperaturen i kalkunbrystet er 165 F.
Glem heller ikke å pensle glasuren på anda etter hver røyketime.
Ta kalkunbrystene ut av røykemaskinen og la dem hvile 5-10 minutter før de skjæres i skiver.

Røkt steinbit med urtemarinade

Ingredienser er: Fire steinbitfileter, en kopp olje, ½ kopp rødvinseddik, juice av en sitron.

Du trenger også en ss av følgende urter og krydder: oregano, timian, basilikum og salt, en ts sort pepper og en cayennepepper, 3 ss sukker og en hvitløkshanske, hakket.

Bruk favorittvedbiskettene dine til røykeren.

Bruksanvisning

1. Bland marinadeingrediensene sammen og legg deretter steinbit i en grunne ildfast form eller bolle. For å sikre at filetene er jevnt belagt, bør du helle marinade og deretter snu dem.
2. Etter å ha dekket fatet med plastfolie, sett i kjøleskapet i én time.
3. Bruk favorittveden din, start røykeren og sett den på 225 F (jeg brukte Al).

Nå er alt du trenger å gjøre å plassere dem på stativer og røyke i 2½ timer.

Av Steve Cylka