Is Bone-In Meat Better Than Alternatives?

Er Bone-In Kjøtt bedre enn alternativer?

Posted on: January 16, 2023



Å spise utendørs er alltid et fint alternativ for å tilbringe kvalitetstid sammen, få frisk luft og knytte bånd etter hektiske arbeids- og skoleplaner.

Å spise utendørs er alltid et fint alternativ for å tilbringe kvalitetstid sammen, få frisk luft og knytte bånd etter hektiske arbeids- og skoleplaner. Grilling er en hovedbestanddel når du spiser ute, da det har en tendens til å være mindre krevende enn faktisk matlaging eller baking. Imidlertid velger mange å trekke mot en mer delikat måte å tilberede kjøtt på: røyking. Selv om den bruker lignende verktøy som grilling og grilling, utgjør den en verden av forskjell for kjøtt.

Kjøttbiter med bein

Røyking fungerer bra, spesielt med kjøtt med bein som spareribs, kyllinglårdeler og T-Bone-steker.

Uformelle kjøttelskere kan anta at deres favorittkjøttdelikatesser blir mer smakfulle når de tilberedes med bein. Det er imidlertid ikke tilfelle. Det bein gjør er å frigjøre aksjer som kommer fra kollagenet og fungere som en bidragsyter til "følelsen", men ikke den faktiske smaken. Faktisk, ved å beholde bein på biffen mister den sin sprøhet, noe mange liker.

Utbenede kjøttstykker

De fleste velger beinfrie kjøttstykker fordi det sparer penger uten å ofre kvaliteten. Imidlertid er det mange fagfolk i matlagingsindustrien som foretrekker å bruke kjøtt med bein, spesielt når de lager mat til eksklusive restauranter. Røyking av kjøtt er veldig populært i de fleste restauranter, og typen kjøtt som røykes vil til syvende og sist bestemme kvaliteten på den endelige retten.

De fleste kokker og kjøttelskere vil fortelle deg at biffer alltid vil smake bedre med bein. Den populære troen er at smaken av beinet fra favorittkjøttet ditt blir overført til selve kjøttet. Grillere og røykere påpeker at væske fra margen ikke kan passere gjennom beinene, så det er ingen måte at smaken fra margen kan trenge gjennom kjøttet under tilberedning.

Marg

Marg, et stoff som finnes i alle kjøttbein, kommer i to former, nemlig rød marg og gul marg. I biffbein gjør gul marg kjøttet ekstra deilig, og cowboyer pleide å kalle det præriesmør. De som har prøvd faktisk smør på biffene, kan være enige fordi teksturen til gul marg og pasteurisert smør er nesten den samme.

Ingen forskjell

Det er mange kjøttelskere som hevder at å tilberede biff uten ben ikke er veldig forskjellig fra å tilberede den med bein. Vitenskapelig sett er kjøtt med bein og beinfrie biffer ikke å skille fra hverandre, noe som er ganske overraskende. Kjøttbein har ikke nok gjennomtrengelig overflate til å la marg bære smaken sin gjennom til kjøttet.

Røyking

Hvis du er interessert i å røyke kjøtt, er Bradley Smoker en av de ledende produsentene og distributørene av matrøykere. Enten du foretrekker innbenet eller uten bein, vil oppskriftene våre appellere til deg. Matrøyking er det vi spesialiserer oss på, og vi har matrøykere som fungerer godt med både innbenet kjøtt og alternativer. Du kan finne alle våre oppskrifter her oppdaterer vi ukentlig! Så ikke glem å sjekke siden vår ofte for de beste og nyeste oppskriftene!

Videre tar bein for lang tid å løse seg opp og er relativt smakløse i seg selv, og bidrar dermed ingenting til kjøttets smak. Enten vi elsker å tilberede biffer med eller uten bein, kan vi alltid velge røykemetoden. Røyking av kjøtt gir det en unik distinkt smak samt forbedret utseende, lukt og til og med sikkerhet og bevaring.

Fordeler med matrøyking

Matrøyking, spesifikt, har blitt valgt av de fleste matlagingsentusiaster på grunn av dets mange fordeler ved tilberedning av både utbenet og beinfritt kjøtt. Selv om røyking bruker mer tid og krever konstant temperaturkontroll, gir det mer mørhet og smak til kjøttet enn grilling.

Produktene du velger å røyke vil også påvirke smaken. Vår Bradley Bisquettes har mange smaker å velge mellom.

For flere gode ideer om hvordan du får mest mulig ut av Bradley Smoker, sjekk ut de fantastiske artiklene på vår Bradley Smoker Food Smoking Blog for flere tips og triks.