FATHER'S DAY SPECIAL: How to make Bacon

FATHER'S DAY SPECIA:L How to make Bacon

Posted on: January 11, 2023



Denne helgen er farsdagen, og det er det perfekte tidspunktet å prøve noe nytt i Bradley -røykeren.

Denne helgen er det farsdag, og det er den perfekte tiden for å prøve noe nytt i Bradley Smoker. Alle elsker bacon, men visste du at det er mulig å kurere og røyke bacon hjemme? Ikke bare er det mulig, men det er overraskende enkelt å bruke Bradley Smoker. Smaken er ute av denne verden og er den perfekte gaven til enhver far – en nyrøkt skive bacon!

Varmrøykt

Dette baconet er varmrøkt, noe som er annerledes enn baconet som vanligvis er tilgjengelig i dagligvarebutikken, som er kaldrøkt. Varmrøkt bacon det raskere å lage og det faktisk ferdigstekt. Smaken har en dypere røyksmak og syrer raskere opp i stekepannen.

Blanding av Cure-krydderet

Det er 3 ingredienser for blandingen som vil belegge svinekjøttet og kurere den. Mengden varierer avhengig av vekten på svinekjøttet.
• Kosher salt – 0,35 gram per 1 pund svinekjøtt
• Brunt sukker – 0,25 gram per 1 pund svinekjøtt

Kure #1 (Praha-pulver #1) – 1 ts for hver 5 pund svinekjøtt

Vei svinekjøttet og mål deretter opp mengden salt, brunt sukker og kur som trengs i en egen bolle. Bruk en gaffel for å sørge for at blandingen er godt blandet. Sett bollen til side til den skal brukes.

Hvis du røyker mer enn én svinekjøtt, mål opp denne blandingen separat for hver mage. Dette er veldig viktig!

Forbered svinekjøttet

Denne svinekjøttmagen er omtrent 4 pund i størrelse. Prøv og sørg for at du får en svinekjøtt som har rette, jevne dimensjoner.

Trim kjøttsiden av magen for å fjerne eventuelle løse fettbiter og sjekk om det er et lag med membran. Ved å fjerne membranen kan kuren trenge bedre inn i kjøttet.

Bruk en gaffel til å strø kurblandingen (koshersalt, brunt sukker og kur #1) på kjøttsiden av magen. Prøv å dekke hele kjøttsiden og sørg for å bruke all blandingen du målte ut, basert på vekten av hver svinekjøtt.

Skyv svinekjøttet inn i en frysepose eller matsikker vakuumforseglingspose. Fjern så mye luft som mulig fra posen og forsegl den.

Her er 4 svinemaker alle forberedt med kurblandingen og pakket opp.

Sett svinebukkene i kjøleskapet slik at de kan herde i 4 dager. Vend dem hver 24. time slik at kuren er i stand til å belegge hver side.

Det tar fire dager i kjøleskapet å kurere

Etter 4 dager i kjøleskapet er magene herdet og klare til å skylles. Fjern dem fra posene og skyll dem under kaldt vann, grundig, i et par minutter hver.

Legg svinebukkene på en rist og sett dem tilbake i kjøleskapet i ca. 8 timer, eller over natten. Dette tørker svinekjøttet og hjelper røyken til å trekke inn i kjøttet.

Når tørkingen er fullført, gjør dem klare til å gå i røykeovnen. Fest dem med Bradley Smokers pølsekroker som er tilgjengelig her. De er perfekte for å hekte seg inn i den spekede svinekjøttet.
Røyk de svinekjøttmagene!

Mange trevalg for å røyke bacon

Still inn røykeren til å være i området 200-225 F. Så lenge det holder seg i det området, blir baconet kjempegodt. Temperaturen kan synke til å begynne med når svinekjøttet legges til røykeren, men det bør sprette tilbake ganske raskt.

Når det gjelder vedvalget, er det mange forskjellige å velge mellom, når du røyker bacon. Du kan bruke eple, kirsebær, lønn, hickory, eik, pecan og mer.

Bruk et digitalt termometer for å overvåke temperaturen

Heng magene i røykeren, pass på at de ikke berører hverandre, eller sidene på røykeren. Det er ingen fastsatt tid for røykingen, ettersom steketiden til baconet bestemmes av innvendig temperatur på svinebukkene.

Når de når en indre temperatur på 150-155 F, er de klare til å bli fjernet fra røykeren. Bruk et digitalt termometer for å overvåke temperaturen på baconet.

Slik ser svinemagene ut etter at de nådde 155 F. Merk at det tok litt over 4 timer å få temperatur og med 4 svinemaker i røyken!

Ta ut baconet og la dem hvile i omtrent en time. Dette senker temperaturen og gjør det lettere å fjerne hud/skall på magen.

Snu baconet slik at skinnsiden kommer på toppen. Skjær rundt skinnet, slik at du får et grep og dra opp skinnet, fjern det fra resten av svinekjøttet. Om nødvendig, bruk en kniv til å skjære den bort.
Baconet er klart! Har du en kjøttskjærer er det best å legge baconet i fryseren i 1-2 timer. Dette gjør fettet fast for jevnere skiver.

Pakk dem inn i bakepapir eller vakuumforsegl dem i poser og kast dem i fryseren. Å lage bacon er like enkelt!!

Nyt!! Og gratulerer med farsdagen!!

Av Steve Cylka