BBQ Gift Ideas For Dad

BBQ Gaveideer For pappa

Posted on: January 10, 2023Farsdagen nærmer seg, og vi har gjort alt det harde arbeidet for deg. Vi har kommet ut med noen av de hotteste BBQ-gavene til fedre, ektemenn og venner!

Farsdagen nærmer seg, og vi har gjort alt det harde arbeidet for deg. Vi har kommet ut med noen av de hotteste BBQ-gavene til fedre, ektemenn og venner!

Noen fedre og hubbies der ute kan være litt vanskelige å handle for, men du kommer garantert til å gjøre dagen deres med en av disse fine gavene. I tillegg vil de skape en bedre utendørs matlagingsopplevelse for dem.

Vurder en av disse gaveideene til bakgårdskokken din!

BBQ-gaveideer til pappa

Pizzastein

Når du først har prøvd grillet pizza, vil du aldri se deg tilbake! Pizzagrillesteiner kommer i forskjellige former og størrelser. Imidlertid er de mini firkantede steinene for pizzagrilling i personlig størrelse en stor hit. Ved å kjøpe et sett med 4 steiner kan du lage din egen personlige pizza med alle dine favorittpålegg. Selv de trangeste familiene har forskjellige smakspreferanser, når det kommer til en av de mest populære rettene i Nord-Amerika!

Deluxe BBQ-verktøysett

Akkurat som en mekaniker trenger kvalitetsverktøy som tåler bruk og misbruk, trenger en bakgårdskokk slitesterke grillverktøy, gjerne i rustfritt stål. For slikkepotter, grilltang og rengjøringsbørster, bruk rustfritt. Du vil takke deg selv på slutten av sommeren.

iGrill kjøtttermometer

iGrill og andre lignende digitale kjøtttermometre tar alt av gjettearbeid og ventetid fra utendørs matlaging. Med doble prober kan du grille to forskjellige typer kjøtt, eller sette dem inn to forskjellige steder av samme kjøtt (dvs. en i kyllinglår, en i bryst) for mer grundig overvåking. Dessuten vil et godt digitalt kjøtttermometer pipe til deg, så snart kjøttet har nådd ønsket stekhet. Dette sparer deg for å vente og måtte sjekke kjøttet.

BBQ oppbevaring

Her er noen gode ting som kan hjelpe deg med enkel BBQ-oppbevaring og å holde orden på områdene dine.

Jalapeno Popper Rack

Alle elsker en god forrett sammen med favorittdrikken deres. Dette hendige lille grillstativet gjør det så enkelt å lage de perfekte jalapenopoppene. Ved å holde jalapenoene oppreist kan du pakke inn enda mer ost, uten at den renner ut og lager rot.

Grille Kurv

Hvis du noen gang har hatt grønnsaker eller et stykke filet falt gjennom grillristene, så vet du hvor frustrerende det kan være. En grillkurv av god kvalitet med fleksible sider gjør at du enkelt kan grille fileter i forskjellige størrelser og grønnsaker.

Kebab spydsett

Et godt kebabsett er et must for enhver bakgårdskokk, gjerne spyd i rustfritt stål. Se etter et sett som har et stativ med hakk spesielt designet for å forhindre at spydene spinner. Når du har kjøttet og annet feste på, hjelper det å ha spydene festet på plass for jevnere grilling.

Mannrettslig digital termometertang

Grilling har aldri vært så morsomt og enkelt som det er i dag. Med disse BBQ-tangene som har et innebygd digitalt termometer, kan du snu maten og sjekke om den er ferdig samtidig.

Værbestandig grilldeksel

Griller som er utsatt for elementene kan begynne å få et vindblåst, solskadd og værbitt utseende ganske raskt. Beskytt din dyre grill med et grilltrekk av god kvalitet.

Robust forkle

Hvis du virkelig vil imponere far til farsdagen, kan du lage ham et personlig, robust manneforkle. Sørg for at den har lommer for tang, salt- og pepperbøsse, ølflasker eller hva som gjør det morsomt og unikt for ham!

Her ønsker vi alle fedre der ute en god farsdag! Forhåpentligvis gir dette deg noen ideer du bør vurdere. Gjør dagen fylt med venner, familie og god mat!