Dette er en god oppskrift for sommeren! Ingen introduksjoner nødvendig, det er bare så bra. Røyk de eggene denne helgen!
Røkt beltedyregg
Ingredienser
- 1 pund pølsekjøtt (mildt, krydret, frokost, honning, hvitløk, etc.)
- 5 jalapenopepper
- ½ mursteinskremost (4 oz)
- ¾ kopp revet cheddarost
Bruksanvisning
- Start opp røyker og få den opp til 250 F. Selv om du kan bruke mange forskjellige tresorter til dette, gir hickory, pecan eller eple de beste resultatene.
- For å tilberede paprika, kutt toppen og kjernen for å fjerne frø og membran. Bland i mellomtiden sammen kremost og revet cheddar. Fyll nå paprikaene med kjernehus med fyllet.
- Pakk litt av pølsen rundt pepperen, pass på at ingen av pepperen er synlig. Rull den så slik at den er i form av et egg.
Når de er klare, legg dem på en røykstativ og inn i røykeovnen.
Det tar omtrent 2 timer, med en temperatur på pølsekjøttet på 160 F. Når du merker at ost begynner å boble ut av eggene, er det sannsynligvis ferdig.
Server og nyt!
Av Steve Cylka