How to Fix Bradley Bisquettes Not Burning Completely

Hvordan fikse Bradley Bisquettes Brenner ikke helt

Posted on: January 12, 2023I denne feilsøkingsguiden vil vi fikse problemet ditt med at Bradley Bisquettes ikke brenner helt, brenner i røret på din neste bakgårdsmat!

I denne feilsøkingsveiledningen vil vi fikse problemet ditt med at Bradley Bisquettes ikke brenner helt i røret på din neste bakgårdsmat!

Denne veiledningen er perfekt for Bradley-modellene: BS611, BS815XLT, BTDS76P, BTDS108P, BS916

Årsaker til dette problemet

Det er flere grunner som gjør at bisketter ikke brenner seg helt. De vanligste årsakene er fuktighetsinnholdet i biskettene, et kaldere skap enn vanlig som bruk av kaldrøykmetoden og/eller kaldere lufttemperaturer, og/eller en skitten varmepute.

Videre kan regnvær ha økt fuktighetsinnholdet i biskettene. Jo høyere fuktighetsinnhold, jo dårligere vil de brenne. Oppbevar dem i en fuktsikker beholder mens de er lagret.

For eksempel under røykeprosessen av laks eller pølse.

Pro tips: Du kan bruke vakuumforseglede beholdere for bisquetter som en langsiktig løsning for regnvær.

Tretyper

Andre faktorer er typen tre du bruker, da noen typer ser ut til å brenne bedre enn andre. Noen ganger får kunder et parti med bisquetter som er mer komprimert enn andre.

For eksempel ett parti med bisquettes som er lette å føle og flassete. Mens andre virker tettere (komprimert hardere sammen), og ikke flasser så mye eller ikke i det hele tatt. De tettere brenner ikke like fullstendig! Hos Bradley's er vi stolte av konsistent kvalitet som du kan smake.

Hvis du opplever kvalitetsproblemer med bisquettene dine, ikke nøl med det kontakt oss her

Et mindre vanlig problem er at bisquette-brenneren din kan være defekt. Hvis du har et infrarødt termometer, sjekk temperaturen på brenneroverflaten etter at den har varmet opp. Det bør registreres rundt 400°F -550°F.

Det tekniske

Bisquettebrenneren yter best ved 120v. Det kan være at strømnettet leverer mindre enn det. Unngå å bruke skjøteledninger, med mindre de er 14-12 ga. ledninger. Strøm kan gå tapt når mindre ledninger brukes.

Sørg også for at bisquettebrenneren er ren og at bisquetten får full kontakt når den er skjøvet inn på den. Full kontakt med varmeren gir den beste varmeoverføringen.

Bisquettebrenneren fungerer enten eller ikke. Det er ingenting i mellom. Når systemet varmes opp, kan det også hende at de aller første 1-2 pukkene ikke brenner helt. Etter å ha nådd maksimal driftstemperatur, vil den gi deg den fulle røyken du trenger.

Bisquettes er designet for å veie 16-17 gram. Noen ganger, avhengig av tretetthet (hardtre som eple eller mesquite), er biskettene litt tyngre, 18-20 gram.

Vanligvis vil du alltid få i deg 16 grams røyk!

Vi håper disse tipsene hjelper deg med å fikse problemet med Bradley-bisketter som ikke brenner helt!

Vi ønsker deg en god røykeopplevelse. Hvis du har spørsmål i det hele tatt, ikke nøl med å gjøre det kontakt oss her