Det er ingen bedre tid til å fyre opp Bradley-grillen, nyte rykende varme, saftige brats og slappe av med en iskald øl enn på Independence Day. Det er den perfekte dagen for å komme sammen med venner og familie, takket være feriedagen og fint vær.
Alle som har laget mat til venner eller familie vet at det er mye arbeid. Og det siste en utekokk med respekt for seg selv ønsker å gjøre, er å servere en brent drittunge!
Vi har noen forslag som vil hjelpe deg med å grille opp den perfekte pølsen. Vurder disse tipsene hvis du vil imponere venner og familie helt til siste bit.
Lav og sakte
En brent drittunge er det sikre tegnet på utålmodighet og den sikre gnisten av frustrasjon. Den eneste måten å grille brats på er på en lav og langsom innstilling. Kok dem indirekte hvis du vil eliminere sjansene for å brenne seg.
For brukere av gassgrill, start brats på medium og, etter hvert som juicen begynner å renne, senk temperaturen for å unngå fakling. Dette vil bidra til å holde pølsen intakt og bevare saften.
For kullbrukere kan du bruke hånden til å måle branntemperaturen ved å holde den flere centimeter over stekeristen og telle til fem. Hvis intensiteten på varmen tvinger deg til å fjerne hånden etter fem sekunder, er du omtrent rett på mål.
"Brat" badekaret
Forbered en brat balje ved å helle 2 eller 3 bokser med øl i en aluminium bakebolle. Tilsett deretter en hvit løk (tynne skiver) og et par spiseskjeer smør. Når brats har nådd det perfekte, gyllenbrune utseendet, legg dem i den dampende væsken og la dem småkoke i 20 minutter – eller omtrent den tiden det tar å slappe av og nyte en kald øl. Dette produserer en drittunge som er enda mer dristig og smakfull. La gjestene hjelpe seg selv til sekunder og tredjedeler, og ha mat som er varm og klar for de som dukker opp for sent.
Hvis du eller gjestene dine virkelig liker den sprø konsistensen, så server umiddelbart av grillen, i stedet for å putre.
Gjør det rettferdighet
Å kalle en brat en pølse er bare nedverdigende, og det samme er å servere en brat på en vektløs pølsebolle. Det kan få deg slått i Wisconsin! Bratwurstverdenen er fylt med lojale entusiaster og rik grilltradisjon. Så gi rettferdighet der rettferdighet er nødvendig.
Den første og fremste måten å gjøre dette på er å servere brats på en betydelig rull. Den typen som er i stand til å takle paprika, løk, surkål, sylteagurk, krydret sennep eller andre krydder du pakker på. Gjestene dine vil føle og smake forskjellen.
Hele pakken og litt til
Det er alltid bedre å ha for mye enn å få mangel på mat, og dette gjelder spesielt brats. Hvis du gjør din del på grillen, vil ikke gjestene dine kunne motstå sekunder og til og med tredjedeler. Og du vet aldri hvem som uventet kan dukke opp. Det er hyggelig å kunne tilby en nabo eller forbipasserende en bit av ren godhet. Du kan alltid bruke rester til frokostburritos, eller spise til lunsj dagen etter. Derfor er det ingen grunn til å lage mat for lite.
Hvis det er en god ting med å grille unger (annet enn den fantastiske smaken deres), er det at du kan mate en stor gruppe uten å gå på akkord med hele dagen. Det er enkel tilberedning, enkel matlaging og enkel opprydding, og det er derfor den er en toppfavoritt 4. juli i USA
I år kan du grille de mest fantastiske ungene du noen gang har smakt ved å følge forslagene våre og la oss få vite hvordan de blir!
Vi ønsker å ønske våre venner i USA en glad uavhengighetsdag!