Smoked Stuffed Chicken Thighs, a perfect snack for those cold days..

Røkt fylt Kyllinglår , en perfekt matbit for de kalde dagene ..

Posted on: January 10, 2023



Vel, dette er spennende! Jeg er en av de nye bloggerne for Bradley -røykere, og jeg kunne ikke være lykkeligere. Jeg husker fremdeles dagen, for flere år siden, da jeg kjøpte min første Bradley -røyker.

Vel, dette er spennende! Jeg er en av de nye bloggerne for Bradley Smokers, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg husker fortsatt dagen, for en del år siden, da jeg kjøpte min første Bradley Smoker.

Det var 4 Rack Digital-røykeren, og wow, åpnet den noen gang for matlagingsalternativer for meg. Selv om jeg elsker den klassiske BBQen, forfører det meg å være kreativ og prøve nye ting å røyke. Jeg ser frem til å dele noen av disse kreasjonene med deg!

Så enkelt som det: Alt er bedre med bacon

Benfrie, skinnfrie kyllinglår er perfekte til fylling. De lager deilige små bunter som allerede er porsjonsstore! Enda bedre hvis du pakker dem inn med bacon, fordi det er bacon, og alt er bedre med bacon.

Men seriøst, baconet gir noe nødvendig fett for å holde kyllinglåret fint og fuktig. Selv om det er mange forskjellige farsealternativer å velge mellom, finner du her tre farseoppskrifter som fungerer utmerket, samtidig som de gir smaker.

Prøv noen av disse, eller vær kreativ og lag din egen stuffing. Mulighetene er endeløse.

Røkt fylte kyllinglår

Ingredienser er: åtte benfrie, skinnløse, kyllinglår, fire tykke skiver eller åtte tynne skiver bacon, BBQ-saus og hyssing, I tillegg er det bare å velge ett av farseforslagene nedenfor.

klar til å røyke-kyllinglårene-i-bradleyen

røkt-kylling-lår-innpakket-i-bacon

Bruksanvisning

1. Varm opp Bradley Smoker til 250 F, med valgfrie trebisquetter (hickory, eple, Jim Beam, alle fungerer bra med denne oppskriften).
2. Hvis du bruker tykt bacon, skjær hver skive i to. Ellers, hvis du bruker tynne/normale skiver, la dem være hele.
3. På et skjærebrett legger du en stripe bacon og et kyllinglår på. Bare en beskjeden mengde fyll på midten av kyllinglåret vil være nok. Til slutt vikler du kyllinglår og bacon rundt farsen og binder med litt hyssing.
4. Røyk ved å bruke tre (hickory) ved 250 F i 2 til 2½ time. Innvendig temperatur på kjøttet skal være 165 F.
5. Pensle med BBQ-saus før servering.

Soppfylling

For å tilberede denne fyllingen trenger du to ss smør, 8 oz sopp, finhakket, en løk og to hvitløksfedd, hakket, ½ kopp hakket persille
og salt og pepper etter smak.

Bruksanvisning

Tilbered fyllet ved å smelte smøret i en kjele. Tilsett deretter løk, sopp og hvitløk. Stek til løken er mør. Etter det, tilsett persille, salt og pepper og kok ytterligere noen minutter. Fjern soppfarsen fra varmen og la den avkjøles til romtemperatur.

Chorizo og Monterey Jack Stuffing

Dette andre alternativet for fylling, vil ta en ss olivenolje, ½ pund chorizokjøtt, en jalapenopepper, frø og hakket, ¼ rødløk og ett hvitløksfedd, i terninger, og en kopp Monterey jack ost, revet.

Bruksanvisning

1. Varm oljen i en panne, og tilsett deretter hvitløk, chorizosalat, løk og jalapeno. Kok til grønnsakene er møre og chorizoen er gjennomkokt, ca 6-8 minutter.
2. Ta romtemperatur.og rør inn Monterey jack-osten.

Soltørket tomat og mozzarellafyll

Ingredienser er fire til seks soltørkede tomater, hakket, to ss persille, ett hvitløksfedd og tre sjalottløk, hakket, 1/2 ts salt og en kopp mozzarellaost, revet

Bruksanvisning

Bare bland alle ingrediensene sammen til de er godt blandet.

Nyt!!!