Smoky Crispy Chicken Thighs

Smoky Crispy Kyllinglår

Posted on: January 11, 2023Så, det er lørdag ettermiddag og jeg går over de ukentlige gjøremålene. Og hvorfor ikke kombinere disse gjøremålene med noe jeg virkelig ELSKER å gjøre: lage mat og spise (OK og drikke). Så i stedet for å gå til KFC har jeg forberedt min oppskrift på røkt sprø kyllinglår.

Så, det er lørdag ettermiddag, og jeg går over oppgavene som min kone tydelig instruerte meg om å gjøre før hun tok av for å tilbringe en hyggelig ettermiddag med vennene sine. Ja, du har rett, jeg fikk den korte enden av pinnen denne uken.

Perfekt for en lørdag ettermiddag

Å bruke en lørdag til på å fikse takrenna, få tømmerstokkene fra eiendommen vår, hente barna fra trening er ikke min idé om moro. Bestille meg et godt høyt glass øl i baren var mer tiltalende.

Vel, la oss bli ekte. Hvem prøver jeg å lure? Selv om alternativ én faktisk ville være mer fordelaktig for folk rundt meg, er det mye morsommere å drikke øl enn å klippe plenen.

Men så slo det meg: Hvorfor ikke kombinere disse gjøremålene med noe jeg virkelig ELSKER å gjøre: lage mat og spise (OK og drikke).

Så i stedet for å gå til KFC, som er min vanlige lørdagsmiddagsrutine før jeg begynner å være nyttig, fulgte jeg denne oppskriften:

Ingredienser

I tillegg til de to kiloene kyllinglår, som kan være med bein eller benfri og 0,25 kilo bacon, trenger du to ss chili, to ss hvitløkssalt, en vårløk hakket, en kopp Panko Crumbs en egg og to ss Bradley lønnesirup.

Veibeskrivelse

Bruk lønnetre og kaldrøyk kyllinglårene i en time. I en bolle blander du bacon, chili, vårløk og Panko-smuler i en blender til blandingen er jevn.
Bland det sammenpiskede egget med to ss Bradley Maple Sirup og dypp de kaldrøkte kyllinglårene i blandingen og belegg den med bacon Panko-blandingen.
Etter at ovnstemperaturen når 400 F, stek i ca 30 minutter eller til den er ferdig. Til slutt røyker du dem i ca. 1,5 time.

For en flott oppskrift å prøve! Det gir lårene et ekstra kick, og røyksmaken gjør den helt perfekt.
Serverer 2

Nyt!