Tips For Grilling Kabobs

Tips for grilling Kabobs

Posted on: January 10, 2023



Par tekst med et bilde for å fokusere på det valgte produktet, samlingen eller blogginnlegget. Legg til detaljer om tilgjengelighet, stil eller gi en anmeldelse.

Ingenting får vann i munnen som de deilige aromaene som kommer fra sydende Shish Kabobs. Kombinasjonen av krydret kjøtt og grønnsaker på en varm grill vil få alle til å ønske seg til baren.

Enten du fyller spydene dine med biff, fugl, sjømat, vilt eller bare produserer, kan Shish Kabobs tilberedes med suksess i bare noen få trinn.

Vi her kl Bradley Smoker er store fans av Kabobs og vil gjerne hjelpe deg med å gjøre denne smakfulle tilberedningsmetoden til et nytt hemmelig våpen i grillarsenalet ditt.

Grilltips for Shish Kabobs

  1. Grillspyd

    Det er ikke nødvendig å kjøpe et fancy sett med spyd. Maten vil gjøre alt. Du kan bruke alt fra flate trepinner til metallkurver. Det billigste alternativet er de lange, runde spydene laget av tre. Det beste med disse er å kaste dem når du er ferdig. Vi anbefaler å legge trespyd i bløt i 30 minutter før lasting og grilling.
  2. Grønnsaker

    Kjøp ferske ingredienser enten fra matbutikken eller et lokalt bondemarked. Summer Squash og Zucchini er tilfeldigvis i sesong og er fantastiske på spyd. Andre grønnsaker å vurdere inkluderer hvit løk, sopp, paprika og tomater. Visse frukter som eple og ananas kan bidra til å ta Kabobs til et nytt nivå.
  3. Storfekjøtt

    Velg kjøttstykker som tradisjonelt er gode til grilling – biffkjøtt. Bruk en skarp kniv til å kutte dem jevnt slik at de koker jevnt. Dette gjelder alt kjøtt, spesielt kylling og svin.
  4. Marinering

    Velg ett eller to kjøtt å marinere i enten søtt og surt, sitron hvitløk eller din favoritt BBQ saus for ekstra smak. Mens noen tråkler hele spyden, kan dette føre til at de forskjellige matvarene smaker for likt. Shish Kabobs gir deg den unike muligheten til å servere en rekke matvarer. Jo mer du kan gjøre for å fremheve smaken til hver mat, jo mer fyldig og velsmakende din Kabob! Tross alt, er ikke denne forestillingen hva Shish Kabobs handler om?
  5. Laster

    Når du setter inn spydene, veksle mellom grønnsaker og kjøtt slik at smakene utfyller hverandre. Sørg for å ha et lite mellomrom mellom hver del for å la maten koke jevnt.
  6. Matlaging

    Kok Shish Kabobs på middels-høy varme i ca. 10 minutter. Roter spydene hvert 2,5 minutt med en tang slik at alle fire sidene steker med forsiden ned. Det kan være lurt å dele visse matvarer som tomater på ett spyd for å unngå å overkoke dem.

Når spydene er ferdige, server umiddelbart med en side av potetmos, grønn salat og frisk frukt!

Vi håper disse ideene vil hjelpe deg å lage enda bedre smakende Kabobs. Har du noen spesielle teknikker eller forslag du vil dele? Gi oss beskjed i kommentarene!

CC-bilde med tillatelse av Glen Edelson på Flickr