Smoked Brisket Pachanga Recipe

Røkt BRISKET PACHANGA OppskriftJeg er ingen ekspert, men jeg er en kokk, og etter å ha røykt på Bradley Digital 6 Rack i omtrent tre år, tror jeg at jeg er kvalifisert til å fortelle mine erfaringer. Følgende er en manns mening og tolkning av brisket. Jeg spiller inn oppskrifter som jeg har laget eller endret som er familie- og vennens favoritter. Følgende oppskrift er en av disse. Og ja, jeg bruker mange ingredienser. Salt og pepper ville fungere helt fint, men jeg trenger terapien.

Ingredients

5 ss mørk brunt sukker

4 ts hver tørr sennep, løkpulver og granulert hvitløkspulver

3 ts tørket søt basilikum

2 ts malte laurbærblad

1½ ts hver malt koriander, malt salt, tørket timian, nykvernet sort pepper og hvit pepper

¼ ts malt spisskummen

2 ss hvert havsalt eller Tender Quick ("røykering"), granulat med storfekjøtt, malt chile eller chilipulver i New Mexico og cayenne

1 ts sellerifrø

¼ Tsp kanel

2 ts pulverisert tørr ingefær og gul eller dijonsennep

Preparation

Med et ark med aluminiumsfolie under et omvendt eller tverrgående Bradley-stativ, plasser et annet stativ på dette stativet i vasken. Dette hindrer brystet fra å komme i kontakt med glatt overflate som kan fjerne krydder eller sladder.

Påfør rub og klapp den godt inn i kjøttet. Brysten er våt nok til at det meste av krydderet fester seg. Press krydderet inn på den magre siden først. Denne direkte kontakten med kjøttet krydres dypere.

Etter å ha krydret den magre siden, endene og sidene, strø forsiktig med en tynn film av Frenchs gule sennep eller dijonsennep. La alle krydderne være i kontakt med kjøttet. Vend deretter brystet over på stativet, plasser den slik at den ikke beveger seg og forstyrrer sladderet.

Sjekk detaljene:

Siden jeg holder på med flere bryster lar jeg all avføring samle seg på folien og bruker den på den siste. Så kaster jeg folien og sjekker hvilken vei det neste ristet mitt vil sitte i ovnen, og snu stativene i vasken etter behov.

Dekk til med gjennomsiktig wrap i kjøleskapet i 24 timer på grunn av det lave saltinnholdet i rub (ikke bruk dette trinnet med høyt saltinnhold med mindre du liker din jerky i stor størrelse), eller legg brystet i Bradleyen etter å ha latt kjøtt kommer til nær 40°F eller 50°F.

Røykemetode for tre bryster i en seks stativ Bradley:

Følgende trinn er viktig for å få jevn varme i Bradleyen og opprettholde vann for denne lange røyken. Før jeg forvarmer røykeren, dekker jeg den bakre halvdelen av den V-formede deflektoren løst med kraftig folie, som tvinger mer varme til fronten og midten. Vannpannen byttes ut med en stor foliekalkunpanne som akkurat passer i bunnen. Fyll pannen med kokende vann rett før du legger brystene i. Jeg har ikke brukt en Original Bradley Smoker, men jeg mistenker at tre bryster vil passe lett inn i den og røyker helt fint. Du trenger minst en tomme klaring mellom brystet og stativet over den.

Fyll røykeren med den største brystet nederst og den minste øverst. Hvis en brisket ikke får plass på stativet, rynker jeg den litt (den kommer til å krympe for å passe uansett). Sett den nederste stativet i Bradleyen i kurvposisjon på laveste posisjon. Når jeg plasserer hver bryst, snur jeg vanligvis endene slik at dekket til den ene drypper på den neste nedre flaten.

Gi deg selv mye tid:

Jeg starter røykeprosessen mellom 18:30 og 21:00. Sett inn en sonde i de to nederste brystene og plasser en kammersonde foran på det nedre stativet. Det er viktig å sette temperaturen på ca. 280°F når du har tenkt å røyke den over natten. Ventilen er omtrent 5/8 åpen (definitivt ingen røyk ut av generatoren). Jeg har prøvd 225°F, men min Digital Bradley ser ut til å klikke av og aldri oppnå varme ved denne innstillingen.

Fyll generatoren med eple, hickory og litt mesquite. Om morgenen laster jeg generatoren på nytt med 3 til 4 timers kjeks og åpner døren for å se om noe galt skjer. Senk ned alle brukte pucker som er stablet i vannpannen og fyll på med kokende vann etter behov. På denne tiden tråkler eller sprøyter jeg også. Ovnstemperaturen har fortsatt ikke nådd 225 °F. Jeg bruker en Maverick dobbel probe temperaturmonitor og monterer kammersonden på det nederste stativet mot forsiden og siden. Når den nederste brystet når 168 °F indre temperatur, overvåker jeg røyketemperaturen og prøver å holde den rundt 225 °F, som er 250 °F til 260 °F på ovnsinnstillingen min.

Temperaturkontroll er avgjørende:

Jeg vil ha en langsom stigning til 190°F eller 195°F intern temperatur. Ved 185 °F vil jeg teste bunnbrystet for møre gaffel og fortsette å teste hver femte grader. Den 195 ° F innvendig er like varm som jeg noen gang har fått til. Når den nederste brystet er ferdig, pakker jeg den inn i folie og legger den i en kjøler med avispapir og håndklær.

Ikke flere roterende stativer, tråkle eller se på. Brystene mine kommer ut med en veldig mørk til svart bark, er fuktig hele veien og folk sier "smaker bedre enn noen BBQ-hytte eller felles i Texas." Å sette saus på denne Q "er bortkastet." Jeg tok nylig med noen bryster til en kirkemiddag og la ut to typer saus. De brukte veldig lite av det.

20 timer senere:

Deretter flytter jeg hver bryst ned ett nivå og gjentar prosessen til alle er ferdige. Den siste brystet kommer vanligvis ut etter ca. 18 til 20 timer, men la brystet fortelle deg om det vil være lenger; 22 timer er ikke uvanlig. Jeg stabler hver og en oppå den andre i kjøleren i to til fire timer. Ta dem ut av kjøleren, hell litt eplejuice over hver bryst og pakk inn i to eller tre lag kraftig folie. Når den er avkjølt, frys for oppvarming senere. Jeg var vant til å røyke brisket maks 8 til 12 timer, og trodde at denne lange røyketiden ville tørke kjøttet, men det skjedde ikke. Dette er fuktig, gaffelmør, fallende bryst.

Før du skjærer i skiver, flytt litt av fettet til side på flaten og avgjør hvilken vei kornet renner. Bruk en ikke tagget skarp kniv og skjær den over kornet.
Vi ender vanligvis opp med å spise rundt dekket og ender opp med en bit av bryst som mangler mye bark. Trim fettet av dette, hold eventuell bark av fetthetten. Kast en tomme biter i en foodprosessor og pulser noen ganger. Rist en smurt hamburgerbolle til den er brun, strø på med litt BBQ-saus på den ene siden, fullkornssennep på den andre, tilsett løk og varme søte sylteagurker og du er ved siden av himmelen.

eple
Tre

Eplebisquetter for Bradley Smokers

En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.

Shop Now