alt="Smoked beef tenderloin"

Røkt Okse indrefilet Oppskrift



Lær hvordan du røyker den perfekte storfekjøtt -indrefilet steken med Bradley -røykeren og kokken Ted Reader. Kokkeleser viser oss sine hemmeligheter når det gjelder å lage en røkt storfekjøtt indrefilet som er saftig og saftig, og ikke bekymre deg, Bradley Meat Smoker gjør denne oppskriften fin og enkel.

Begynn med en senterskåret stek. Glaser den deretter med en blanding av hvitløk, honning, urter og litt sennep og Armagnac. Deretter påfør en fin pepper gni og injiser den indrefilet steken med en smeltet smør og armagnac -blanding. Sett steken i Bradley -røykeren og begynn å røyke ved hjelp av Bradley Smoker Special Blend Bisquettes. Røyk storfekjøttet indrefilet i omtrent 1,5-2 timer og voila, du har en perfekt, saftig røkt storfekjøtt indrefilet stek som garantert vil glede deg og husgjestene dine (det vil si hvis du virkelig vil dele)!

Ingredients

Sentrert ytrefiletstek av okse, ca. 1 ½ – 2 lbs og trusset (Tips: du kan be slakteren din om å gjøre dette for deg)

4 Pepper Rub:

2 ss hver av sprukne sorte pepperkorn, sprukne rosa pepperkorn, sprukne hvite pepperkorn, sprukne Szechuan pepperkorn

1 ss kosher salt

Urte hvitløk sennep baste:

8 fedd frisk hvitløk, finhakket

¼ kopp friske urter (persille rosmarin timian), hakket

2 ts hver varm engelsk sennep og honning

1 ss olivenolje og 2 oz armagnac

Preparation

4 Pepper Rub:

Kombiner 4 pepperkorn og kosher salt i en bolle. Sette til side.

Urte hvitløk sennep base:

I en liten bolle kombinerer du hvitløk, urter, sennep, honning, olivenolje og armagnac. Rør og sett til side.

Armagnac smørinjeksjon:

I en liten gryte over middels lav varme, smelt en stang smør, tilsett 1 oz Armagnac og sett til side, hold varm.

Sett Bradley Smoker opp i henhold til produsentens instruksjoner.

Still inn temperaturen til 230ºF.

Ta ytrefilet av okse og tråkk den med urtehvitløk sennepstråd, gni den deretter med 4 pepper rub, trykk godt så pepperen fester seg. Injiser med Armagnac smørblanding, og legg deretter i røyker.

Still inn termometeret til en indre temperatur på 135ºF. Røyk i 1½ – 2 timer til den indre temperaturen viser 135ºF.

Under røykeprosessen, sprøyt Armagnac-smør inn i indrefileten, ettersom den ryker.

Fjern fra røyker. La kjøttet hvile i 5-10 minutter.

Skjær i skiver og server.

Spesiell
Blanding

Spesialblandingsbisketter for Bradley-røykere

Spesielt laget for å tilføre en distinkt smak til enhver rett, og passer godt sammen med fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vilt og vannfugler.

Shop Now