Smoked Roast Beef

Røkt Roastbiff



Armadillo Pepper vil vise deg hvordan du lager røkt stekbiff. Å lage denne hjemmelagde stekbiffen i Bradley P10 Professional Smoker er langt mer økonomisk enn å kjøpe i matbutikken.

Vi tar et øye med rundstekt som er perfekt for å lage denne hjemmelagde stekbiffen, krydre det, påføre litt røyk og deretter for den fine røye på utsiden vil vi bryte ut grillpistolen!

Jeg holder på med 250 ºF (eller 121,1 ° C) i dag, og jeg kommer til å treffe den med denne mesquite trerøyken i omtrent en time nå mens dette stekte storfekjøttet.

Ingredients

4 pund øye av rund roastbiff

Armadillo pepper biff rub

Preparation

Få et 4-kilos øye av rund roastbiff og ha litt olivenolje på kjøttet for å bruke som et bindemiddel for krydder.

Krydre med armadillo pepper beef rub. Gå tungt på krydderet siden det er et tykt stykke biff.

Plasser kjøttstykket i Bradley Smoker P10 og fest det med kjøttsonden.

Sett på 250 grader (121,1 Celsius) med mesquite bisquettes i 1 time.

Ta så kjøttstykket utenfor røykeren og du kan enten bruke en støpejernsgryte om du vil, men i videoen bruker jeg en grillpistol for å gjøre kjøttet mørkere.

Snu den og grill den andre siden med pistolen. La den avkjøles og legg den i kjøleskapet i 45-55 minutter.

På tide å skjære den opp og nyte.

Mesquite
Tre

Mesquite Bisquettes for Bradley Smokers

Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.

Shop Now